Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért ilyen gyengék az idegeim...

Miért ilyen gyengék az idegeim, hogy gyakran vannak kimerüléseim és feküdnöm kell olyankor?

Figyelt kérdés

Másoknál sosem látok ilyenfajta kimerülést, hogy otthon kell maradniuk és feküdniük egész nap, amíg helyre nem jönnek?

Nagyon alacsony a stressztűrő képességem, konfliktusokat sem bírom elviselni.

És ráadásul férfiként ami miatt még meg is vetnek, lenéznek, ami megint csak nem segít az állapotomon.” Szedd össze magad!” A leggyakoribb kritika!

szept. 12. 19:54
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Nincs valami vitamin/ásv anyag hiányod? Vérképed milyen?
szept. 12. 20:12
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
Hányszor megkapom én is. "Ne legyél lusta" meg ugyanígy a szedd össze magad
szept. 12. 20:16
 3/7 anonim ***** válasza:
47%

Utolsó vagyok véletlen elküldtem.

Nekem is nagyon gyengék az idegeim, legaprobb dolgon is fel húzom magam. Szedtem magnéziumot, tán még idegesebb lettem tőle😄. Nálam a fáradékonyság vashiány miatt van. Férfiként is lehet valaki fáradt, kimerült, nincs nemhez kötve. Egyébként az első jól mondta, egy vérkép azért nem árt.

szept. 12. 20:27
 4/7 anonim válasza:
Mióta vagy így? Sose bírtad a stresszt vagy csak nemrég?
szept. 13. 20:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálam is előfordul ilyen, amikor hosszabb ideig vagy fizikailag vagyok leterhelve, vagy idegileg, rossz esetben mindkettő. Na, ilyenkor bírom egy darabig, de aztán következik egy olyan nap, amikor kb. csak feküdni bírok, mert úgy érzem, mintha végelgyengülésem lenne.
szept. 13. 20:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok. 6 éve nem meghatározott személyiségzavar diagnózist kaptam. Sajnos egyáltalán nem kaptam érdemi segítséget azóta sem.
szept. 14. 00:19
 7/7 A kérdező kommentje:

6

Nem veszik komolyan sehol. Orvosok sem. Pedig apumnak és testvéremnek is voltak időszakosan ilyen kimerülései. De egy jó ideje az idegkimerülést ki is vették a diagnosztikai kézikönyvből, hogy az emberek ne tudjanak elmenni betegszabira ilyenek miatt és egyszerűn nem veszik komolyan.

szept. 14. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!