Miért ilyen gyengék az idegeim, hogy gyakran vannak kimerüléseim és feküdnöm kell olyankor?
Másoknál sosem látok ilyenfajta kimerülést, hogy otthon kell maradniuk és feküdniük egész nap, amíg helyre nem jönnek?
Nagyon alacsony a stressztűrő képességem, konfliktusokat sem bírom elviselni.
És ráadásul férfiként ami miatt még meg is vetnek, lenéznek, ami megint csak nem segít az állapotomon.” Szedd össze magad!” A leggyakoribb kritika!
Utolsó vagyok véletlen elküldtem.
Nekem is nagyon gyengék az idegeim, legaprobb dolgon is fel húzom magam. Szedtem magnéziumot, tán még idegesebb lettem tőle😄. Nálam a fáradékonyság vashiány miatt van. Férfiként is lehet valaki fáradt, kimerült, nincs nemhez kötve. Egyébként az első jól mondta, egy vérkép azért nem árt.
6
Nem veszik komolyan sehol. Orvosok sem. Pedig apumnak és testvéremnek is voltak időszakosan ilyen kimerülései. De egy jó ideje az idegkimerülést ki is vették a diagnosztikai kézikönyvből, hogy az emberek ne tudjanak elmenni betegszabira ilyenek miatt és egyszerűn nem veszik komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!