Pánikbetegek! Valaki váltott Xanax/Frontin-ról Rivotrilra?
Xanaxot szedek, de mint a halottnak a csók, sajnos. Egyre többet igényel belőle a szervezetem és ha be is veszek belőle sokat, utána sem vagyok jól, annyi, hogy legalább nem hívom magamra a mentőt.
Van olyan közületek, aki váltott?
Aki Rivotrilt szed, mik a tapasztalatai? Esetleg érdemesebb lenne antidepresszáns?
Szívesen olvasok. :)
Én kérdeztem a rivorol az orvost
Semmikepp sem akarta nekem felírni
Pánikbetegségre a Xanax (és a többi nyugtató) inkább tüneti szinten működik (azaz le tudsz vele fojtani egy pánikrohamot), de pont a hozzászokás miatt nem érdemes hosszú távon szedni őket.
Nekem személy szerint az SSRI-k (szelektív szerotonin visszavétel-gátlók), és a pszichológus általi kognitív viselkedésterápia működött. (Mostanra olyan állapotban vagyok, hogy kb. fél évente egyszer ha van rohamom, elhagyhattam a gyógyszereket, és nem rontja érdemben az életminőségemet.)
Nekem a pánikroham 100%-ig függött a depressziótól.
Amikor jött a legrosszabb szakasz, akkor kaptam a panikrohamot és ettől erősödött a depresszió is
Amióta szedem a xanaxot le vagyok szedalva, pluszban jött a covid miatti mizéria ami pszichozist okozott. Most nincs az a nagyon durva pánik és depresszió kombo cserébe vegetalok
Tehat magyarul nálam a xanax szorongasos depressziobol klinikai depressziót csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!