Tapasztalatok a veszprémi pszichiátriáról?
Vannak ott is elfekvő betegek vagy nagyjából "normál'gondokkal küzdő emberek vannak?
Hallottam hogy az elfekvőket már nem oda teszik de nem tudom hogy ez már így van-e?
Amúgy a Nyíró vagy a veszprémi psyzichátria a nagyobb?Hány főt fogadnak?
Az a helyzet,hogy otthon nem tudom csökkenteni mert többet veszek be ahhoz hogy biztos hogy érezzem a hatását,tehát nem tudom azt megtenni,hogy elindulok egy kisebb adaggal és azt tartom mert nekem szükségem arra a kábító hatásra amit az adott adag biztosít és ha alà megyek már nem fogom érezni és rosszul leszek,lelkeg,fizikailag,jelntõsen csökken a koncentràcióm,nem tudok felfogni dolgokat amiket olvasok vagy mondanak nekem csak másodszor.
Utolsó:te is jól írtad,és tudom,hogy sajàt magànak van baja,csak mondjuk ha beszólnak órákig tudok agyalni rajta pedig udvarias és emberies vagyok.
9-es hogyan tartsam magamat annyinak mint bárki más?
5-ös
Nem tudom mi az oka és hogyan lehet kideríteni hogy a tûnetek megszûnjenek.
Mi az, hogy hogy tartsd magad annyinak mint bárki mást?
Mert miért tartod egyáltalán kevesebbnek?
12-re
Esetleg megpróbálni vissza menni, hogy mikor kezdődött, mi lehetett a kiváltója?
Te már bent vagy a pszichiátrián? A 11-es kommented megfogalmazása alapján: "otthon"
Hogy-hogy miért tartja magát kevesebbnek?
Az a csoda, hogy ennyi ember egyáltalán élve tud maradni jó pár évtizedig ebben a világban
Miért mondják azt hogy a nem terápiás adagot abba kell hagyni?(függők esetén)?
Tudnom kéne pedig nem tudom,hogy miért baj az ha napi 8-10 kg-ot szedek és akkor vagyok jól.Egyre több kell idővel,tudom.
Sokszor leálltam vele nagy kínok közepette és utána soha nem voltam jól nélküle.
Miért eröltetik hogy hagyjam abba?
Mi történik ha nagy adaggal folytatom az életemet mert már csak úgy hat?
13-as
nem vagyok még kórházban de szépen haladok felé
13-as
pl.Amilyen hivatást szeretettem volna végezni,nem tettem bele minden erőfeszítésemet,mindig más volt fontosabb és mostmár nagyon bánom.De hiszem,hogy meg tudok újulni ha le jövök a nyugtatóról és szakember segít megtatlálni az okát.Tisztában vagyok vele,hogy a belső munka rajtam áll de képes leszek végécsinálni egy bizonyos iránymutatás és tanácsok révén.
43 éves vagyok amit soha nem szégyellek(ezt a mentális problámám miatt írom)
21 éves éves koromban pénztárban dolgoztam (elvégeztem egy élelmiszer-vegyi áru kereskedő iskolát ami 3 éves volt és mellette dolgoztam)a lényeg,hogy ekkor a pánztárból 1 évre rá 22 éves koromban az akkor 300 ezer ft.-ot elloptak a pénztárból,mint kiderült a bolt (akkori CBA) nevezzük vezető voltak.Kedves voltam mindenkivel,hozzám jöttek fizetni inkább mert tudták,hogy lelkiismeretes vagyok.A "vezetők is természetesnek tűntek velem szemben,elismerték a munkámat.
Ahogy a jött a rovancs,azaz a pénzleszámolás,átszámolás,felemeltem a kassza belső részét és a nagy pénzek nem voltak ott.
Azonnal pánikrohamot kaptam,nem tudtam beszélni az ideg miatt senkivel,jött a rendőrség,átkutattak nem találtak persze semmit és az öltözőben sem.
Aztán a rendőrség kinyomozta,kiderítette,hogy a bolt a saját tolvaja.
Egy házaspár volt a tulajdonos,a nőt megölték (régi hírforrásokban olvastam,a férjéről nem tudok semmit de bízom benne,hogy ő is megkapta ami jár neki)
Pszichiáter-gyógyszer-nyugtató mint örömforrás.Érzésem és olvasataim szerint van bennem egy bujkáló agresszió,indulatra való hajlam,túlzott kedvessség mások íránt.8 kórház,10 elvonó eddig a mérleg,az elvonás nekem pokol ezért sem szeretném vállalni de ha nem vállalom,nem tudom,mi lesz velem.
köszönöm ha elolvastátok,nem volt könnyű leírni!
Hát nézd a mai világban élni és megélni, szinte lehetetlen!
Egy jóérzésű érzékeny embernek nagyon nehéz!
De sose alázkodj meg, senki se több mint te! Ha valami nem tetszik, tedd szóvá, vagy kerüld el.
Lehet azért jutottál ide, mert elnyomod a saját érzéseid, nem mered megfogalmazni őket!
Lehet megélhetési gondok is vannak, nem tudnál visszaköltözni időlegesen anyukádhoz, rokonhoz, akiben bízol…
Lehet csökkenti a szorongást!
Én nem mernék zárt osztályra menni, ki tudja mit tesznek ott veled en mar orvosokban nem bízok!
Ez a frontin inkább lelki függőség, es hidd el, csak elkábít es a tüneteid enyhíti, az okot nem kezeli!
Te meg muszáj éles ésszel éld az életed, nem elrompulva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!