Haljak meg, ha az életem sikertelen?
A családom mindig azt mondta, hogy sose lennék képes semmilyen állást betölteni, így nem sokat dolgoztam életem során. Mindig is szorongtam, és depressziós voltam. Mások között mindig is kevesebbet értem.
Most meg már így több mint 30 évesen még kevesebbet érek.
Bár párkapcsolatom az van, munkám még mindig nincs, hiába keresek. Nem egy helyről utasítottak már el, és ez elkeserít, azt mutatják, hogy még a legszarabb munkához se érek semmit. Igazából már a párom előtt is szégyellem magam, és a helyzetem, hogy neki se tudok semmit se bizonyítani. Azt mondja mivel így vagyok, így azt kell csinálnom amit ő mond, örüljek, hogy valaki így egyáltalàn velem van.
Amit kifelejtettem hogy fél évig voltam közmunkán, de nem volt kedvem 50 ezrekért ugyanazt a munkát elvégezni 8 órában, amiert más 200 ezer feletti fizetést kapott.
A szüleim segítenek rajtam, de nem vagyok rá büszke.
Tyű... egy ilyen ember mellett még jobban lecsúszol! A maradék önbizalmadat is széttiporja a megnyilvánulásaival (s ki tudja, még hogyan/mivel)!
Bár ilyen helyzteben az ember örül, hogy legalább van valakije... de ez most a te esetedben tényleg csak ártani fog.
Keress valami hobbit. Kézművesség/barkácsolás.. ha jó vagy benne, idővel lehet egy kisvállalkozást indítani.
És nem, nem kell meghalni aztért, mert az életed sikertelen. Csupán meg kell keresni a kiutat!
Ha lehetőséged lesz rá (főleg anyagiakban), mindenképp keress fel egy szakorvost!
Tudom, ettől nem lesz jobb, de más is jár hasonló cipőben, nem vagy egyedül.
Vegzettseged ?
Amugy meg imadom az ilyet. Rinyalsz h nincs munksd, de kozmunkat azt nem vegzel 50 ezetert.
Mintha az 50 ropi nem pont 50 ropival lenne tobb a mostani 0 forinthoz kepest amit keresel 🤦♀️
Nem gondolod, hogy a siránkozás nem segít?
Sok gyár van, ahol betanított munkát el tudsz látni végzettség nélkül is.
Ne lógj a másik nyakán, és keress terápiás szakembert, hogy fejleszteni tudd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!