Milyen módszerrel tudnám enyhíteni a bűntudatomat olyan esetekben amikor szinte teljesen irreleváns okokra fut ki?
Szerintem a tudatos meditálás (mindfulness) rendszeres napi alkalmazása ebben is segíthet, tudatosítani magadban, hogy mi a problémád és mivé szeretnél válni, illetve hogyan.
Nem is beszélve a pszichológusról, akiknek kedvenc anyaguk az önsanyargatás, ugye, szóval terápia.
A leghatásosabb meditálni akkor is, ha terápiára jársz!
Diagnózisod szakembertől van vagy csak Dr. Google?
Voltál már pszichológusnál?
#1 Próbálkoztam meditációval, de még nem sikerült teljesen elsajátítani sajnos.
Diagnosztizált vagyok lassan 4 éve sajnos kb 2 évig jártam pszichológushoz, és pszichiáterhez ez is. A pszichiátert azután adtam fel, hogy amelyik a legtöbbet segített kényszernyugdíjba vonult, és miután rájöttem hogy nem akarok antidepresszánson élni és teljesen letettem. Pszichológushoz járást azért fejeztem be, mert az állami alig ért rá, és nem is igen segített a magánt meg sajnos nem tudom megengedni sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!