Normális,ha bűntudatom van ha egy este többet ettem mint amennyit szoktam?
Figyelt kérdés
És most fáj a hasam,folyamatosan nézegetem a tükörben ,hogy nagy-e stb,és óriásinak érzem,mintha hiztam volna és ilyenkor bűntudatom van ennei2024. jún. 4. 06:26
3/7 anonim válasza:
Mondj el 20 Miatyánkot, és üdvözlégy Máriát!
4/7 anonim válasza:
Ha meg nincs taplalkozasi zavarod, ez most egy into jel, hogy a gondolkodasodban megjelent ez a minta. Ha ez amugy megvan nalad, barmennyire is jo sulyod van, netalan tulsuly, akkor is veszelyesnek tunik.
Amugy a has nem ettol faj plane napokkal kesobb.
Normalisan kell enni, de vedd eszre magadon es kerj segitseget, ha eszreveszed barmelyik zavar jeleit.
5/7 A kérdező kommentje:
Volt e eszavarom(anorexia)
Jelenleg átlag súlyom van 160cm 49kg.
10 éve volt evészavarom.
2024. jún. 4. 14:20
6/7 anonim válasza:
Hát egy nap alatt nem lehetséges hízni de amúgy én is mindig nagyon rosszul érzem magam ha többet eszek mint szabadna
7/7 anonim válasza:
Na pacsii most en is többet ettem a kelleténél és nagyon bűntudatom van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!