Ha délután 3-kor vettem be a pszichiátriai gyógyszert, akkor este 11-kor bevehetem az estit?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés, de nem akarok rosszul lenni, mert azért ezek még sem vitaminok, tehát vigyázni kell velük.2024. máj. 4. 16:59
1/5 anonim válasza:
Attól függ hogy kellene szedned? Ha reggel és este kell bevenned! Akkor a két gyógyszer be vétel között körülbelül 12 órának kell eltelnie. Vagyis ha délután 3 kor vettél be akkor nem veheted be az estit 23 órakor azaz este 11 órakór. Kivétel ha napi háromszor van fel írva. De akkor is minimum két gyógyszer bevétel között legalább 6 órának kell eltelnie! És arra is ügyelni kell hogy minden nap nagyából ugyan azokban időpontokban vedd be a gyógyszereket. Én például a gyógyszereimet reggel 6 óra 15 perckor és este 18 órakor veszem be.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát reggel, és este kell szednem. Két különböző gyógyszert, próbálom mindig egyidőben bevenni, viszont ma későn keltem fel. De ez is csak azért volt, mert hajnalban nyugtalan voltam, és bevettem egy fél Cipralexet, és sokáig aludtam tőle.
2024. máj. 4. 17:55
3/5 anonim válasza:
Miért a Cipralex az altató? Bocs nem néztem még utána a Cipralex-nek a googleban. De amit olvastam a Cipralexről korában a szerint nem altató.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem altató, de engem nyugtat.
2024. máj. 4. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!