Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nehézlégzés, mitől? Bővebben lent

Nehézlégzés, mitől? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Néhány hónapja depressziós és pánikbeteg vagyok, nincsenek céljaim, félek a hirtelen haláltól, h rákos leszek stb. Mostanság voltak jobb időim mikor nem láttam olyan rossznak az életem. Mindig mikor kezdenék boldog lenni, jön egy újabb roham, és temetem el magam megint.... 2 napja nehézlégzésem van és nagyon félelmetes fogalmam sincs mitől. Olyan h alig bírok levegőt venni, meg mielőtt elalszom úgy érzem h lefog állni a légzésem, ilyenkor mindig felriadok. Köhögni nem köhögök semmi ilyesmi. Nyitott ablaknál alszom, h több oxigén jussona szervezetembe az se sokat használ... tegnap este is kínlódtam, féltem megfulladok. Utána nagy nehezen elaludtam, nem riadtam fel közbe h nem kapnék levegőt ... most jött a reggel, és megint rossz. Ugye nem állhat le a légzés csak úgy? Nagyon félek h megfulladok, vagy megáll a szívem, és ááááh :S Volt/van másnak is ilyen problémája?

20/L

2010. nov. 3. 11:03
1 2
 11/12 anonim válasza:
Nyugi! Am én azért kerestem erre rá mert pontosan ugyanez van velem... A válaszok megnyugtatják az embert :).... :(
2018. júl. 18. 17:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Hasonló van velem is. Azért jó azt olvasni, hogy nem vagyok egyedül és csak a pánikbetegség csinálja, bár nagyon sajnálom, hogy ti is ezt tapasztaljátok, vagy tapasztaltátok. Kitartást mindenkinek!
ápr. 8. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!