Nehézlégzés, mitől? Bővebben lent
Néhány hónapja depressziós és pánikbeteg vagyok, nincsenek céljaim, félek a hirtelen haláltól, h rákos leszek stb. Mostanság voltak jobb időim mikor nem láttam olyan rossznak az életem. Mindig mikor kezdenék boldog lenni, jön egy újabb roham, és temetem el magam megint.... 2 napja nehézlégzésem van és nagyon félelmetes fogalmam sincs mitől. Olyan h alig bírok levegőt venni, meg mielőtt elalszom úgy érzem h lefog állni a légzésem, ilyenkor mindig felriadok. Köhögni nem köhögök semmi ilyesmi. Nyitott ablaknál alszom, h több oxigén jussona szervezetembe az se sokat használ... tegnap este is kínlódtam, féltem megfulladok. Utána nagy nehezen elaludtam, nem riadtam fel közbe h nem kapnék levegőt ... most jött a reggel, és megint rossz. Ugye nem állhat le a légzés csak úgy? Nagyon félek h megfulladok, vagy megáll a szívem, és ááááh :S Volt/van másnak is ilyen problémája?
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!