Nehézlégzés, mitől? Bővebben lent
Néhány hónapja depressziós és pánikbeteg vagyok, nincsenek céljaim, félek a hirtelen haláltól, h rákos leszek stb. Mostanság voltak jobb időim mikor nem láttam olyan rossznak az életem. Mindig mikor kezdenék boldog lenni, jön egy újabb roham, és temetem el magam megint.... 2 napja nehézlégzésem van és nagyon félelmetes fogalmam sincs mitől. Olyan h alig bírok levegőt venni, meg mielőtt elalszom úgy érzem h lefog állni a légzésem, ilyenkor mindig felriadok. Köhögni nem köhögök semmi ilyesmi. Nyitott ablaknál alszom, h több oxigén jussona szervezetembe az se sokat használ... tegnap este is kínlódtam, féltem megfulladok. Utána nagy nehezen elaludtam, nem riadtam fel közbe h nem kapnék levegőt ... most jött a reggel, és megint rossz. Ugye nem állhat le a légzés csak úgy? Nagyon félek h megfulladok, vagy megáll a szívem, és ááááh :S Volt/van másnak is ilyen problémája?
20/L
még annyi h eddig a csuklómon mindig figyeltema pulzusom, és most tegnaptól már alig tapintható... és a légzésem is olyan lassúnak tűnik nekem :S ált csak alvás előtt jelentkezik, de félek nagyon h leáll a keringésem és meghalok :S:S
lehet a fronttól van, vagy mert menstruálnom kell a napokba, remélem h csak ez az oka :S
PONT ÍGY VAGYOK!
És pont azért járok erre az oldalra, hogy megtaláljam a választ.
De én is pont így vagyok, hogy érzem hogy beszívom a levegőt, kifújom, és nem jön az a reflex, hogy újra lélegezzek, és félek hogy meghalok. És nehezen veszem a levegőt, közbe meg érzem hogy a torkomban dobog a szivem.
Én már voltam orvoshoz, kórházban voltam 1 napig, de semmit nem találtak. Holnap kell mennem pszichiátriára, de már aludni sem merek, hogy meghalok. Meg napközben is, hiába akarok másra figyelni, nem múlik el ez az érzés.
Szóval ha te is azt érzed amit itt leírtam, akkor neked se szervi bajod van. Rajtam minden de minden tesztet elvégeztek, kivizsgáltak, és teljesen egészséges vagyok. De mégis most is érzem, hogy alig kapok levegőt. Persze attól még te is elmehetsz kivizsgálásra, biztos ami biztos. De ha ez az egyetlen egy tüneted, akkor nemhiszem, hogy szervi baj.
de nyugtasson meg, hogy nem vagy egyedül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!