Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gyengébb altatóból több vagy...

Gyengébb altatóból több vagy erősebből kevesebb?

Figyelt kérdés
5-6 Sanvalt szedtem semmit nem ért, alig aludtam. Most kaptam napi egy szem tramadolt és tökéletesen alszom, nappal sem vészesebbek a tünetek mint 6 sem Sanval mellett.
szept. 6. 13:04
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
Tramadol ópioidos fájdalomcsillapító, ki a bánat adta neked ezt alvásra? Ha meg majd kellene a fájdalmadat csillapítani nem fog hatni, mert ez is addiktív.
szept. 6. 14:16
 2/3 anonim ***** válasza:
82%

Rá fogsz szokni, gyorsan függő leszel.

Nem alvásra való a tramadol.

szept. 6. 15:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia, a tramadol elsosorban fajdalomcsillapito, aminek van egy ilyen mellekhatasa, hogy jokat alszik tole az ember. Ha ezt irtak fel, akkor ezt szedd, es majd meglatod. Napi egy szem nem olyan nagy adag.

Az jutott meg eszembe, hogy Sanval-t (zolpidem) 5 vagy 10 mg-osbol szedsz 5-6 szemet? Annak van egy olyan tulajdonsaga, azt hallottam, hogy akar 4-5 nap alatt fuggoseget okoz valakinel, de ha 4-5 napig nem szeded, akkor megint hat. En ebbol 10mg-ot veszek be, ha kell, de csak alkalmankent.

A masik, amit meg alvashoz szoktak erosebbet adni, a lorazepam hatoanyagu, nem tudom, milyen neven forgalmazzak, az benzodiazepin szarmazek. Nyugtato tulajdonkeppen, de altatonak is jo. Ahhoz is hozza lehet szokni. A Sanval, az olyan elso korben felirando, szoval vannak meg opciok.

szept. 8. 06:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!