Aspergerrel betegnyugdíjaznak?
Figyelt kérdés
szept. 4. 20:34
2/8 anonim válasza:
Igen, megváltozott munkaképességű leszel.
3/8 anonim válasza:
1-es: a kérdezö feltehöen a leszázalékolást érti ez alatt.
NEM. Apergerrel teljesen normálisan lehet élni, doglozni, nem ok a leszázalékolásra
4/8 Thunderfairy válasza:
Attól hogy leszázalékolnak még úgyanugy dolgoznod kell majd. Onnan tudom hogy én le vagyok. Csak ha munkahelyet akarsz váltani akkor majd titkolhatod, nehogy az miatt ne vegyenek fel.
5/8 anonim válasza:
Leszázalékolást soha nem adott betegségre "adnak" hanem állapotra. Az Aspergeresek általában teljes életvitelre képesek, ezért nem szokták leszázalékolni őket.
7/8 anonim válasza:
De, leszázalékolnak aspergereseket is. Autizmus spektrum zavarral 50% kapható. Ezzel rehabilitációs ellátás vagy rokkantsági ellátás igényelhető, ami mellett lehet ugyanúgy tovább dolgozni.
Honnan tudom: aspergeres vagyok, kapok rehabilitációs ellátást.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
szept. 5. 19:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!