Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Döntésképtelenség és a döntése...

Döntésképtelenség és a döntések megkérdőjelezése?

Figyelt kérdés
Az elmult egy evben arra lettem figyelmes hogy nem birok donteseket hozni (suli,munkaval es elettel kapcsolatos dolgok) es ez annyival rosszabb lett hogy ha hozok is dontest a vegletekig gondolkozom azon hogy ez helyes mit vesztettem volna a masikkal es elfelejtem miert hoztam a dontest. Szerintetek ebbol hogy tudnek kijutni? Kezdek ketsegbeesni lassan.

szept. 4. 00:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy vagyok vele ha valamivel kapcsolatban hozok egy döntést, arra fókuszálok, ha nem lehet visszacsinálni megpróbálom a legjobbat kihozni belőle.

Mindig bátor döntéseket hoztam, de a jövőre koncentráltam nem a mi lett volna ha-ra..

Ezt javaslom neked is

szept. 4. 00:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Túlagyalod. Ez a szorongás egyik tünete. Azt kell megkeresni hogy mi a szorongás forrása (suli, barátok, család) azt helyre tenni és akkor ez is egyenesbe jön.

Méh fiatal vagy és viszonylag nem régóta van ez az állapot. Helyre hozható még, de ne hallgasd mert ez valami olyan ami idővel csak rosszabb lesz.

És így összeségében utólag visszatekintve a döntéseid jók voltak?

szept. 4. 02:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Szüless újra a Kos havában!
szept. 4. 11:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Kettes, igen nagyon szorongos es tulagyalos vagyok. Jelenleg olyan emsterkeozesen vagyok ami nem biztos hogy a legjobb dontesem volt es emiatt minden mast mar az eletemben megkerdojelezes
szept. 5. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!