Lehet ezek miatt evés zavarom?Testi sértés,lelki bántalmazás,magány,nincs senkim nem erdeklem a családomat,szorongok,nincsenek barátaim sem,és egyszer szexuálisan zaklattak családon belül.
Figyelt kérdés
Hogyan tudom ezeket feldolgozni?
Úgy érzem soha nem jövök ki az evészavarból
Evési kényszer,vagy nem evés
Gyűlölöm a testem,utálok rá nézni,az edzést csak kényszerből csinálom
Szorongok az ottani férfiaktól is.
szept. 1. 19:45
1/3 anonim válasza:
Ezek szerint férfi vagy és férfi zaklatott.
Próbálj meg ne általánosítani. Az evés pedig a lelki üresség miatt van, addig vagy boldog míg eszel. Utóbbin átmentem,amikor elhagyott valaki.
Aztán helyreállt a lelkem, rájöttem, senki miatt nem éri meg az egészségem rongálni.
F
2/3 anonim válasza:
Erre találták ki az orvosokat.Fordulj a haziorvosodhoz vagy az iskola orvoshoz minél előbb.
3/3 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.
szept. 1. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!