Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehet kiszabadulni a...

Hogyan lehet kiszabadulni a pszichiátriáról?

Figyelt kérdés
24 éves lányom nagyon szorongott,ezért önként bement a Nyírő Gyula Kórház Pszichiátriai Osztályára csütörtök délután. Kapott gyógyszereket, pénteken már sokkal jobban volt és haza akart jönni. De nem engedték haza, mert a kezelőorvosa ún. "sűrgősségi gyógykezelést" írt elő, értesítette a bíróságot is, elméletileg az értesítéstől szàmított 72 órán belül majd kijön egy bíró és eldönti a lányom további sorsát. Ha eljönne most a kórházból, rendőrségi körözést adnának ki ellene! A lányomat és az egész családot nagyon megviseli ez a méltatlan helyzet, hiszen önként ment be, nem öngyilkos akart lenni, csak szorongott, nem közveszélyes stb. Segítsetek!

szept. 1. 09:04
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
59%
erre valo peldaul a gyakorikerdesek, mint anonim, igy meg lehet nevezni.
szept. 6. 00:04
 32/34 anonim ***** válasza:
34%

31.: Nem érted. Attól, hogy a kommentelő anonim, csak akkor nincs perveszély, ha nem nevezik meg a pontos orvost, intézményt.

IP cím alapján könnyen azonosítható egy anonim kérdező is.

Ilyenkor a jó hírnév védelmére szoktak hivatkozni, ha perelnek. Egy ilyen oldalnak lehet, hogy elég nagy olvasottsága van, ezért nagy nyilvánosságnak számít.

Itt egy példa:

[link]

szept. 6. 00:10
 33/34 anonim ***** válasza:
43%

ez az ip cim dolog tobb jogot sert, meg mi van ha vpn-t hasznal, ami nem is tartalmaz semmit, akkor meg johet a razzia ott kulfoldon. hat... oke. CSI miami helyszinelok.

nem fog egy orvos faradozni a hirneveert egy ember miatt. IP cim... meg nem ert hozza az ember, semmi nem lesz, de oke. Volt mar egyebkent Szent Imre Korhazban (na most leirtam) pszichiatrian szult gyereket borzaszto korulmenyek kozott, gyere meghalt. [link]

johet az ip centimeterem. sot, be lehet azonositani a novereket, az orvost is. mindegy... pokerezunk mar, nincs ertelme.

szept. 6. 00:18
 34/34 anonim ***** válasza:
78%
Én is voltam kötelező jelleggel pszichiátrián, egy hónapot,bár én sem voltam ön- vagy közveszélyes, igaz, én megvágtam magam, arra persze lehet mondani, hogy veszélyes voltam önmagamra nézve (még ha nem is volt olyan mély, és öngyilkossági szándékom sem volt). Mégis, egy hónap szerintem ehhez "sok", tippre nálam szerintem azért volt ez ennyi idő, mert meg akarták vizsgálni, hogy bipoláris vagyok-e (ők mondták) ugyanis szerintük hipománia jeleit mutattam az első héten. Tudtam, hogy nem vagyok az, voltam hipomán régebben egy-ket napig, amikor elkezdtem az antidepresszánst, egyszerűen így reagálok új helyzetekben. Végül ki os zárták, hogy bipoláris lennék, de hát ennek van egy atfutasi ideje. Valószínűleg ha valaki "csak" szorongással megy be, ott is szeretnék kizárni, hogy valami súlyosabb dolog van a háttérben.
szept. 7. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!