Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehet kiszabadulni a...

Hogyan lehet kiszabadulni a pszichiátriáról?

Figyelt kérdés
24 éves lányom nagyon szorongott,ezért önként bement a Nyírő Gyula Kórház Pszichiátriai Osztályára csütörtök délután. Kapott gyógyszereket, pénteken már sokkal jobban volt és haza akart jönni. De nem engedték haza, mert a kezelőorvosa ún. "sűrgősségi gyógykezelést" írt elő, értesítette a bíróságot is, elméletileg az értesítéstől szàmított 72 órán belül majd kijön egy bíró és eldönti a lányom további sorsát. Ha eljönne most a kórházból, rendőrségi körözést adnának ki ellene! A lányomat és az egész családot nagyon megviseli ez a méltatlan helyzet, hiszen önként ment be, nem öngyilkos akart lenni, csak szorongott, nem közveszélyes stb. Segítsetek!

szept. 1. 09:04
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
84%
20-as: Ez mutatja, hogy orvosa válogatja. Amúgy az orvoslás minden területén vannak visszaélések, hibák. Én is rögtön gyanítottam, hogy túlkapás történt.
szept. 2. 22:33
 22/34 A kérdező kommentje:
Nagyon durva ez a sztori, legyen tanulságos mindenkinek!
szept. 3. 01:13
 23/34 anonim ***** válasza:
52%
Mielőtt túlkapásra gyanakodtok, gondolkozzatok már el. Mi értelme lenne bent tartani bárkit is, ha láthatóan tiszta elmével gondolkodik? Így is rogyásig vannak a kórházak terhelve, nemhogy potyára bent tartsanak egészséges embereket.
szept. 3. 01:16
 24/34 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező, ha megtehetitek, ne hagyjátok annyiba! Sajnálom ami történt, de hogy máskor vagy másokkal ne történhessen meg, ne hagyjátok!
szept. 4. 17:50
 25/34 anonim ***** válasza:
31%
Meg tudod nevezni a kezelőorvosát? Fiatal, idős, férfi vagy nő? Esetleg főorvos, főorvos helyettes? Ha nem más privátban?
szept. 4. 18:15
 26/34 anonim ***** válasza:
79%
25.: Ide ne írja ki, mert még baja lehet belőle.
szept. 4. 19:30
 27/34 anonim ***** válasza:
42%
26-hoz: Sőt, valahogy ki kellene vetetni a kórháznevet is a kérdésből.
szept. 4. 20:51
 28/34 A kérdező kommentje:
Nem fogom megnevezni.
szept. 5. 23:45
 29/34 anonim ***** válasza:
64%
miert ne lehetne megnevezni? Annyi "Dr Gipsz Jakab pszichologus mennyire jo?" kerdesek vannak.
szept. 5. 23:48
 30/34 anonim ***** válasza:
58%

29.: Azért vannak olyan kérdések, mert jogilag tájékozatlan a sok ember. Ha én Dr. Gipsz Jakabbal rossz tapasztalatot szerzek és ezt leírom, simán beperelhet.

Soha nem írtam le névvel ilyet nyilvánosan. Pont emiatt.

De gond lehet magával a kérdéssel is. A kórház megnevezése szintén veszélyes. Nem vagyok az emberük, én is kommenteltem, hogy szerintem nem volt jogos, ahogyan eljártak. Viszont én a kérdező helyében lehet, hogy törölném ezt a kérdést, mert a lányának és neki épp elég szenvedés jutott már ez ügyben, nehogy valami jogi bonyodalom lehet.

szept. 5. 23:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!