A fiam drogozhat?
Mostanában néha kicsit furcsán viselkedik. Gyakran ilyen belassult mint aki nyugtatózna, vörös a szeme. A szobáját bezárta - amit eddig nem tett -, és nem engedi h bemenjünk. Többször is láttam nála feltekert pénzt ilyen cső alakba, amivel ugye felszívhat bármit. Piszkálja az orrát valamint néha kicsit agresszív. Lehet h valamit használna?
A fiam 17 éves, ha számít.
10
Mar bocs de Magyarországon egy ember sem ül börtönben mert elszívott 1-2 maris cigarettát.
11
Irany rendorseg hos utca mellett beallsz a sorompo melle, portas lat teged, en arra lakom, busszal jarok, ki-be maszkalnak, kocsik stb. kamerak is amiket gondolom szeretsz, mert gondolom mar nem is a szulo vagy ilyen hozzaallassal, szavakkal. Megerzik a szagat ott helyben bilincs, mikozben a maris a szadban. Tegyel probat, en is kivancsi vagyok, majd irj.
12
Most tényleg nem rosszból, de amit leírtam az tény.
Az pedig, hogy rövidítettem a marihuánát szerintem nem jelenti azt, hogy nem vagyok szülő.
Majdnem 100%. De te kedves anyukának tűnsz. Jézus legyen veletek és ne jusson arra a sorsra mint a férjem. Ha neki enyi idősen ilyen anyja van még együtt élnénk és a. Kicsi fiamnak lenne apukaja
Szedd ki belőle ahogy tudod sose add fel..🙏🏽 nagyon nagy szeretettel kivanom nektek a legjobbakat egy szomoru feleség..
14
Nagyon szépen köszönöm. Nagyon sajnálom ami történt. Borzasztó dolgokon mehettél keresztül.
Minden jót kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!