Ha bemegyek egy kórházba önkéntesen felajánlani hogy eladnám a vesém, megcsinálnák?
Figyelt kérdés
aug. 24. 18:08
2/17 anonim válasza:
Csak úgy, egy random embernek, akinek megfelelő lenne? Magyarországon szinte biztos, hogy nem.
3/17 anonim válasza:
Ja, hogy eladnád? Nem támogatják a szervkeresedelmet, semmilyen formában sem. Egy fillért sem kapnál. De az se valószínű, hogy ingyen felajánlhatnád az egyik vesédet.
4/17 anonim válasza:
Nem, még ha adományoznád is akkor is külön feltételeknek kell megfelelni.
Eladni, hogy még ők adjanak neked pénzt pedig egyáltalán nem opció.
7/17 Ypszilon1980 válasza:
Nem, mert a szervkereskedelem tiltott és amúgysem fizetnének érte. Meg egyébként annyi vizsgálat kellene hozzá, hogy a felénél feladnád a folyamatot.
8/17 anonim válasza:
Magyarországon a szervkereskedelem minden formája illegális.
Ha pénzt akarsz érte keress olyan országot, ahol - ha minden vizsgálaton átmész - fizetnek érte.
Vagy marad a feketepiac (jk).
9/17 anonim válasza:
Amúgy erre én is gondoltam, hogy mielőtt felakasztom magam, felhívom a 112-őt és elmondom hol vagyok, mit fogok csinálni és hogy halálom után szeretném felajánlani a szerveimet. Persze úgy időzítek, hogy semmiképp ne érjenek ki időben. Természetesen erről a rendelkezésről hivatalos papírom is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!