Érdemes lenne bemennem a hivatalba hogy letisztázzam ezt? Lehet ebből bajom?
Pár hete pszichiátrián voltam és utólag észrevettem hogy azt írták bele a zárójelentésembe hogy én egy irodában dolgozom, pedig én nem dolgozom és nem is mondtam ilyet! Megváltozott munkaképességűeknek járó pénzt kapok nagyon hosszú ideje. Nyugdíjt és családit-saját jogon. Én komolyan nem dolgozom semmit, se feketén sem törvényesen, nem tudom miért írtak ilyet a pszichiátriai zárómra. Ha jobban utánam néznének akkor is látnák hogy nem dolgozom, nincs munkaviszonyom.
Sokat gondolok mostanában erre hogy nehogy a következő nyugdíjazáskor (nekem x évente felülvizsgálatra kell járnom) gond legyen ebből és legrosszabb esetben akár vissza is fizettessék velem egy elírás miatt.
Jogosan aggódom? Menjek be a hivatalba vagy felesleges ezért?
Biztos nem lesz itt témában járatos ember de nagyon szívesen meghallgatnám mit mondana erről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!