Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha letisztáztuk és megbeszéltü...

Ha letisztáztuk és megbeszéltük,hogy nem lesz köztünk semmi komoly akkor miért kezdett el másképp viselkedni?

Figyelt kérdés

Másfél éve kölcsönös szimpàtia alapján szexkapcsolatnak indult a dolog. Mindketten elváltunk 6 hónap külömbséggel.

1 év telt el mikor felhoztam a partneremnek,hogy lehetne több is köztünk. Ő nem szerette volna ès én mondtam neki ,hogy jobbnak làtom ha lezárjuk a dolgot és meg is értette,bele is egyezett. Mégis mindig keresett,érdeklődött,tudni akarta ,hogy vagyok stb... aztán 2 hónapig nem talàlkoztunk csak beszélgettünk messengeren.

. Majd mikor újra találkoztunk többet kezdett el csókolgatni,simogatja az arcom,fogja a kezem,ölel és szex után összebújva filmezünk. Régebben mindig egyből haza indult.

Mikor haza megy kikisérem az ajtóba és én ott megállok . Ő pár méterrel arráb mielőtt elindulna a lépcsőn még meg áll ,csak néz furcsán.

Ezek mellett ha nyaralni megy vagy valami új élményt szerez megossza velem,képeket küld.

Félt ha beteg vagyok, örül a sikereimnek,biztat stb

... régen csak írt vagy én írtam hogy találkozzunk,megtörtént a dolog és haza ment

Nem igazán tudom ezt a viselkedést mire vélni.

2022. aug. 30. 17:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Mert az érzéseit nem ő irányítja?

Nyilvánvaló, hogy elkezdett többet érezni irántad.

2022. aug. 31. 00:58
 2/3 A kérdező kommentje:

De hát nem is találkoztunk 2 hónapig...nem értem akkor hogy kezd el többet érezni.

Érdemes lenne erről beszèlni vele vagy inkább hagyjam had bontakozzon ki benne az érzés és ha úgy gondolja akkor majd jelzi a szándékait?

Igazából nekem jó most így vele ahogy vagyunk. Csak furcsa mert semmi nem ilyen volt. Régen pl csak és kizárólag este 10 után írt rám. Mostmàr napközben is bármikor ír ha úgy érzi.

2022. aug. 31. 16:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkettőtöknek jobb, ha beszéltek róla. Inkább tisztázzátok a dolgot, minthogy várj, hátha egyszer elmondja mi van..
2022. aug. 31. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!