T udtok Bp-n kényszerbetegségre (OCD) és alvásproblémàra szakosodott pszichológust/pszichiátert?
nemtom miert lettem lekummantva egy pirossal 51%, de en korhazba jarok mint jarobeteg. Voltam fekvoben. oda jarok vissza. de van szakrendeles is.
Ne kummants engem
Nem én “kummantottalak” :/
Szuper lenne TB-re menni pszichologushoz/pszichiaterhez, de a hazidokim mondta, h oriasi a “varolista” es raadasul a halal f.szára kéne mennem, mert ugye csak oda mehetek, ahova lakcím alapján tartozom.
Elhiszem nem engem kummantasz, szerintem a 81%-os csak poenbol de mindegy.
Az igaz TB az teli tobb helyen, de nem mind. Ha van tartozkodasid ami kozelebb van akkor oda utalhat a kornyeken, vagy barhova, ha valtasz haziorvost, de az is necces mert utalnak ezzel foglalkozni. Az eu olyan jo magyarorszagon... mindenki lusta, elfoglalt (tiramisuznak), lenezik a pacienst, fekvobeteget hulyenek nezik, felig maganozik igy valoban teli a varolista (nem egyszer kaptam mar rajta hogy "de arra figyeljen, hogy nagyjabol 110 000 forint lesz, jo le tudok menni 80 ezerre, figyeljen, legyen 60 de ennel lejjebb nem tudok menni). TB rendeloben hallottam ezt. Halapenzrol... hat ha latod rajta... dilemma, en mar adtam 10-eseket. Mar normalisabb... de en mar annyi torveny megszegtem hogy szarok bele, korrupt az egesz rendszer es felugyeletlen majdnem, mert nem akarnak felnyomni a dokik hanem elpakolni most nem mondom el hova, de olyan helyre ahol ellenorzeskor a kutya sem szagolja ki. Az ellenorzes meg .. na mindegy 100 evente 0-szor, ja es nem szabad hang meg videofelvetel, kb. mintha a halapenz fele menne a NEAK. Rohej..
Semmi jora ne szamits TB-n, pont az ellenkezojere. Vannak szerencsesek, de... na mindegy. Szar az egesz.
Erre is lehet kummantani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!