Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért baj ha már kialakult a...

Miért baj ha már kialakult a tolerancia a frontin miatt?

Figyelt kérdés

ha emelném tovább az adagot,hogy hasson úgy mint korábban,azzal mi a gond?

Hova vezethet a több mg szedés?

Gondolom nem írják fel mindig csak egy határig az idő múlásával és akkor mit lehet tenni?

Miért baj ha függő valaki tőle?

Én pl.nem tudom elképzelni nélküle az életemet

#érzés #Frontin #idegesség #hatáscsökkenés
aug. 17. 23:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ki is mondtad, "nem tudom elképzelni nélküle az életemet". Függsz tőle. Egy idő után majd eljutsz a legnagyobb mg-ig, aztan majd akkor 2 szem, 3 szem és így megy tovább. Nem lesz egészséges és fenttartható ha napi 3-4 nyugtatót fogsz beszedni.
aug. 18. 00:09
 2/13 A kérdező kommentje:

A jelenlegi adagom 5 mg egy hete és antidepit,lamolepet,ketileptet szedek és ez mellet ha szedném a frontint,nem lennék múködöképes,

Haloperidol ls trittico lett felírva amit hamarosan elkezek.

aug. 18. 00:23
 3/13 anonim ***** válasza:
Tehát nem szedsz jelenleg frontint, hanem a fent említett egyéb gyógyszereket csak?
aug. 18. 00:30
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt az a kerdes, h milyen hosszutavu egeszsegkarosito hatasa van, ha rafuggsz. Errol talan ir vki hozzaerto, egy biztos: nem a sajat eleted eled, ha folyton le vagy szedalva, minden mindegy lesz, soha nem jossz rendbe mentalisan.
aug. 18. 08:01
 5/13 A kérdező kommentje:

3-as válaszoló

Pontatlanul fogalmaztam,jelenleg napi 5 mg frontint szedek 1-2-2 napi elosztásban.Ezen kívül olwexya,lamolep,ketilept.Egy hete szedem ezt a mennyisű frontint mert persze emelni kellett a hatáscsökkenés miatt.Azt nem értem,hogy az említett másik 3 gyógyszer miért nem tudja kiváltani a frontin szedést.

A frontin nélkül nem lennék üzemképes,a bevételi időponthoz közeledve már nagyon ideges,feszült és kapkodó,beszűkült gondolkodású vagyok(nem tudom felfogni elsőre amit mondanak nekem,újra meg kell ismételniük ha

ha erre van egyáltalán mód.Ha már nem érzem a hatást,nem tudok koncentrálni sem.

aug. 18. 10:23
 6/13 A kérdező kommentje:

1-es válaszoló

Mit jelent az,hogy a frontin szedése nem lesz egészséges és fenntartható?

aug. 18. 10:26
 7/13 A kérdező kommentje:

4-es válaszoló

valóban minden mindegy az életemben,azt is fontosnak tartom,hogy szinte nem ismerem a szorongás,feszültségmentes,idegességmentes életet,ezért is kell a frontin.

aug. 18. 10:31
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Nem. Ezert kell a terapia. Jarsz?

aug. 18. 10:33
 9/13 A kérdező kommentje:

Nem járok és tudom, hogy így a gyorsabb utat választom,a gyógyszer hatása gyorsabb mint a pszichoterápia.

Pedig tisztában vagyok vele,hogy terapeutához kéne fordulnom de másra költöm el a pénzt mindig.

aug. 18. 10:46
 10/13 anonim ***** válasza:
63%
Ez nem a gyorsabb ut, hanem egy zsakutca. A gyogyszer arra jo, h manko legyen,segitsen a legmelyerol kimaszni, hogy legyen erod rendbehozni az eleted. Ti,sokan,akik nem igy hasznaljatok, sajnos elcs_szitek az eleteteket. Lehet evtizedekig tompitani magad - de vajon erdemes-e?
aug. 18. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!