Akiknek borderline személyiségzavara van ők mindenképp bántják magukat?Vagy van kivétel?
Figyelt kérdés
Én hivatalosan bipoláris vagyok,viszont nekem nagyon nem így tűnik.Borderline-hoz kb minden "megvan" kivéve az önbántalmazás.Jó az is van,csak nem teljesen úgy mint másoknakaug. 17. 19:46
1/4 anonim válasza:
Ezt a két diagnózist rendszeresen adják "fordítva" (bipolárisnak bordert, bordernek bipolárist) vagy mindkét diagnózist.
Nem hiszem, hogy minden borderline bántja magát.
2/4 anonim válasza:
Ennek a személyiségzavarnak egyik tüneten az önkárosító magatartás, de nem feltétele.
3/4 anonim válasza:
A bordernek a laikusok altal is megtalalhato a neten a 9 kriteriuma, amibol ha 5 igaz, mar gyanus, h ez a gond. Az onbantalmazas csak egy a 9-bol. Nem mellesleg ez 1000 formaban megnyilvanulhat, nem csak a vagdosas es a szuicid gondoklodas tartozik ide.
4/4 anonim válasza:
Én úgy kaptam kétszer diagnózist, hogy csak speciális eseményekkor voltam önbántalmazó. Mára már átalakult és veszélyesen tudom károsítani az egészségemet, amihez nem feltétel hozzá a mély fájdalom. Talán évek kellenek ahhoz, hogy ténylegesen kifejlődjön egy személyiségzavar. De ez az én meglátásom, nem egy doktoré.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!