Mit csináljak, ha minden idegesít?
Figyelt kérdés
Mostanában nem tudom pozitívan látni a világot. Hamar felidegeskedek apróságokon. A barátaimra is neheztelek azért, mert úgy érzem nem számíthatok rájuk. Pl. most volt a szülinapom, ahol összegyűltünk és nekem nem is barátomat elhívták és végig sírta, mert lelkiválsága van, tudom, hogy köcsög dolog, de nekem ez baromi rosszul esett. Általában megértő vagyok és én vagyok, aki mindenkit vigasztal, de azt érzem belefáradtam, legtöbbször csak bólogatok, vagy valami robotdumát nyomok, ha valaki elkezd panaszkodni. Nagyon türelmetlen vagyok mindenkivel, nagyon vissza kell fogjam magam, hogy ne bántsam meg az embereket. Mi történik velem?aug. 17. 19:36
2/5 anonim válasza:
Nekem is ez van. Valószínűleg depresszió amúgy. De ha csak úgy érzed, hogy téged senki sem hallgat meg, én szívesen megteszem, nyugodtan írj rám.
Egyébként pszichológus tud segíteni, de én eddig nem tudtam rávenni magam.
3/5 anonim válasza:
Furán hanzik amit most írok, de maszturbálj!
4/5 anonim válasza:
Én is dühös lettem volna, ha a szülinapomra odahoznak egy hívatlan vendéget, aki végigbőgi a bulit. Akinek lelki válsága van, az ne menjen mulatságba, mert még rosszabb lesz neki, ha látja, hogy mindenki vidám, csak ő szomorú. A buli meg el lesz cseszve.
Lehet, hogy ráúntál arra, hogy mindenki nálad rakja le a lelki szemetet? Néha te is szeretnéd letenni, de nincs kinél?
5/5 anonim válasza:
Lehet valami hormonális dolog. Sportolj heti 3x-4x, ne egyél se cukrot, se édesítőt, szedj magnéziumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!