Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az miért van,hogy zavarba...

Az miért van,hogy zavarba vagyok emberek közt és azt gondolom,hogy rajtam nevetnek és kibeszélnek ?

Figyelt kérdés
Pl megyek az utcán és ha nevetnek a hátam mögött akkor mindig azt hiszem hogy rajtam rosszindulatból. Meg zavarba vagyok ismerősök előtt. Izzadok és szorongok. Legtöbbször egyedül érzem jól magad de azért hiányzik a társaság. Ezmiatt nem tudok dolgozni se emberek közt.
2024. aug. 16. 04:42
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
Pszichés probléma. Üldözési mánia.Fordulj orvoshoz.
2024. aug. 16. 06:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szociális szorongás is lehet.

Fordulj pszichológushozm, de ha úgy érzed, hogy csak gyógyszer segíthetm akkor pszichiáterhez.

2024. aug. 16. 23:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Depressziora szedek gyogyszert de erre amit leirtam nem hat. Pedig a pszihiáterem azt mondta hogy jo erre is. Pszihologusra nincs pénzem.
aug. 17. 11:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Tb alapon is van pszichológus
aug. 17. 13:17
 5/6 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok.
szept. 28. 21:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez paranoiditás. Okozhatja sok minden. De ha pl. gyerekkorodban sokat gúnyoltak az iskolában, benned maradhat ez az érzés.

Ha felismered, hogy ez túlzott, legyőzhető ez az érzés. Szakemberhez csak akkor fordulj, ha nem tudod magad legyőzni ezt.

szept. 29. 21:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!