Hol találok olyan pszichológust aki nagyon összetett,több féle problémával is foglalkozik?
Figyelt kérdés
Nem lakok nagy városban,ami ezen szempontból nem jó.Van vagy 5 ilyen ember aki foglalkozik ilyen dolgokkal.Kettőt már "megjártam" mert kidobtak hogy nem tudnak továbbra mit kezdeni velem.(fizettem érte,és mégsem)
Nem részletezném annyira.Ismerkedés közbe jöttem rá hogy tele vagyok traumákkal,mindenre van egy sztorim kb ami nem jó.Meg mindent megtudok magyarázni mit miért csinálok.ez is a traumák miatt
aug. 15. 19:02
1/2 anonim válasza:
Keress egy pszichiátert. Egyrészt gyógyszeresen tud gyors segítséget adni, másrészt ajánlhat olyan terapeutát, aki nem ijed meg a feladattól.
2/2 anonim válasza:
Ha nem tudsz máshova menni, akkor kereshetsz online pszichológust, aki videóbeszélgetésben tartja a terápiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!