Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Jártatok már hasonló cipőben?...

Jártatok már hasonló cipőben? Orvos nélkül segitséget tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta nagyon szorongós vagyok és küzdök sokszor hasmenéssel vagy éppen nem normális széklettel. 15 évig szedtem antidepresszánst, és nyugtatót viszont kb fél éve elhagytam őket. Csak, hogy értsétek nemrég voltam nyaralni és első pár nap ahogy jött a nyugalom totál helyre állt a wczésem. Viszont most 2 hete teljesen új élethelyzetben vagyok, új város, új munkahely, nagy felelősség átmeneti pénzügyi nehézségek. 2 hete totál elvagyok keseredve, nem érzem jól magam, alvás sem mindig jó non stop gyomoridegem van, félek mindentől, ki vagyok fáradva. 2 hete reggel ha wczek ilyen lágy ragadós. Vagy hasmenés akkor nem ragadós. Olyan szinten sokat dolgozom, hogy 3 hónapig(próbaidő) esélyem sincs orvoshoz menni nem, hogy nagyobb kivizsgálásra, mivel új az élethelyzet nem tudom a munkát ott hagyni sőt anyagilag sem bírnám. Próbaidő alatt nincs szabadság. Szedek omega 3, gyömbér reszelve, máriatövis kolinnal, bélflóra. Éjjelre macskagyökér, komló. Most, hogy ez van plussz ezen is szorongok. Hetente egyszer iszok alkoholt utána másnap mintha jobb lenne. Járt már valaki hasonló cipőben? Valami jó tanács? Privátot is várok.
2024. aug. 13. 13:34
 1/2 A kérdező kommentje:
Plusz idegen ország. Már régóta itt vagyok de akkor is nehézség. Ezt elfelejtettem leírni.
2024. aug. 13. 13:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne alkoholizálj.
2024. aug. 13. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!