Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen mentális oka lehet a...

Milyen mentális oka lehet a hirtelen, kb. teljesen lecsökkent libidónak, nemi vágynak?

Figyelt kérdés

Nem élek párkapcsolatban, tehát nem emiatt probléma, csak nagyon meg vagyok lepődve, és kicsit aggódom is emiatt, mert húszéves lányként ez elég para.

Elég kaotikus az érzelmi életem, vannak kisebb-nagyobb depressziós epizódjaim, egyelőre nem kezelnek gyógyszerrel, szeptemberben megyek majd pszichiáterrel konzultálni, ezt csak azért emelem így ki, hogy tudjátok, nem gyógyszer miatt történt ez. A depressziós epizódokról annyit, hogy közel két éve vannak, de eddig egyáltalán nem járt a libidó megszűnésével.

aug. 13. 12:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hat en is voltam depresszios, es a fo kivalto ok a kornyezetben volt, es valtoztattam. Nem konnyu, ja. De megeri. Siman kellhet hozza szakember segitsege.
aug. 13. 23:59
 12/13 anonim ***** válasza:
11! Miért, mit nem láttál a környezetedben amit egy idegen, akinek elmesélted a dolgaid igen?
aug. 14. 00:05
 13/13 anonim ***** válasza:

1. Miben nyilvánul meg nálad az alacsony libidó? Írod, hogy nincs párkapcsolatod.

Ha lenne párkapcsolatod, lehet, hogy nem lenne csökkent libidód.

2. Nagyon sok dolog játszhat közre, ha küzdesz némi túlsúllyal, vagy ha éppen nagyon sovány vagy akkor pajzsmirigy betegség is okozhatja.

De mondom először tudni kéne, hogy miből gondolod, hogy problémád van a libidóddal.

aug. 14. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!