Milyen mentális oka lehet a hirtelen, kb. teljesen lecsökkent libidónak, nemi vágynak?
Nem élek párkapcsolatban, tehát nem emiatt probléma, csak nagyon meg vagyok lepődve, és kicsit aggódom is emiatt, mert húszéves lányként ez elég para.
Elég kaotikus az érzelmi életem, vannak kisebb-nagyobb depressziós epizódjaim, egyelőre nem kezelnek gyógyszerrel, szeptemberben megyek majd pszichiáterrel konzultálni, ezt csak azért emelem így ki, hogy tudjátok, nem gyógyszer miatt történt ez. A depressziós epizódokról annyit, hogy közel két éve vannak, de eddig egyáltalán nem járt a libidó megszűnésével.
Hat en nem tudom, ez milyen depresszio, de amikor en voltam az, es parom se volt, a legkevesbe sem erdekelt, h van-e libidom.
Elso korben amugy semmikepp nem ajanlom a pszichiatert, mert jellemzoen letud egy gyogyszerirassal, ami aztan vegkepp elveheti a libidot, meg a kepesseget is a szexre (SSRI antidepresszans jellemzoen). En pszichologushoz fordulnek a helyedben.
1-es, köszi a választ. Amúgy, ahogy írtam, epizódok, tehát nem folyamatos, doki azt mondta, középsúlyos.
Pszichológushoz fogok járni, egy hónap múlva kezdjük majd a terápiát, de mondta, hogy muszáj lesz elmennem pszichiáterhez is.
Fényhiány szar környezet szar emberekkel!
Ne pszichiáterhez meg pszichológushoz menj, hanem az Olasz tengerpartra, mondjuk Genovába, úgy két hónapra!
Mire hazajössz megváltozol!
3-as, Az üléseken általam elmondottak, elhangzottak alapján.
4-es, amúgy ez lehet tényleg valid:D szar környezet és szar emberek pipaxdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!