Öngyilkos akarok lenni nem bírom már?
A szerelmem nagyon csúnyán beszél velem, és elhord mindennek. Nagyon szeretem és szakítani akar velem, nagyon rossz nekem. Játékon belül történik mind ez és én nem érdemlem meg, és messengeren is bántani szokott.
Rossz az életem, csúnya vagyok, csak hellezek, nem tudom mit csináljak. Senki nem hallgat meg. 😭
Szakíts és keress fel egy pszichológust. Én a Hedepy oldalon "járok" (online terápia)
A legolcsóbb kb 12.000 forint, de tudok adni egy kupont amivel asszem 9000 az első alkalom
Valóban a szerelmed, ha elhord mindennek?
A leírtak alapján nem hiszem, hogy 18 év felett lennél. A toxikus kapcsolatokat meg kell szakítani. Sajnos ezeken túl kell esni, nem ő az igazi számodra.
A hellezésre nem tudok mit mondani, az csak akaraterő leszokni.
Csúnyának, meg senki sem csúnya. Mindenki szép a maga módján.
Ha bármikor tényleges szuicid gondolatod van 24 év alatt hívd fel a 116-111-es telefonszámot, 24 év felett pedig a Lelki Elsősegélyt, az pedig 111-123.
Nem vagy egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!