Önző vagyok ha öngyilkos akarok lenni? Más esélyt nem látok.
Ha felmerült benned, hogy ez önzőség, valószínűleg vannak, akik szeretnek, és akik hiányolnának. Mi az, amire jelenleg nem látsz más esélyt? Mert a meghalás elég végleges dolog, amíg élsz, mindig történhet valami, ami megváltoztatja a helyzetedet, a körülményeidet, az állapotodat, ha meghalsz, mindennek vége, nem történhet már semmi.
Amúgy nem lehet, hogy azért nem látod azt a bármilyen esélyt a bármire, mert éppen depressziós vagy? Olyankor teljesen megváltozik a gondolkodás, beszűkül, és tényleg minden reménytelennek tűnik, de valójában valtozhatnak a dolgok jó irányba, csak ezt nem vagy képes látni.
"de segítség mindig van, csak élj vele"
Ez szerintem túl idealista megnyilvánulás.
Ami biztos van:
- álsegítség sok pénzért
- kéretlen útravalók
- naív segítők
- sebtapasz atomtámadásra
- segítség ami megold egy problémát és generál 50 másikat
- valami ami egy ideig eltereli a figyelmet a problémáról
"de segítség mindig van, csak élj vele"
Ezt hogyan tudnád értelmezni azokra a fronton harcoló katonákra, akiket küldenek be a húsdarálóba, ha meg nem mennek, akkor lövik őket hátulról a tisztjeik?
Talán ott is vannak metafizikai entitások, akik enyhítik a sokkos kínhalált.
És ha az vagy?
Én azért nem csinálom mert nincs hozza gyogyszerem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!