Hosszútávú SSRI antidepi (anafranil) szedés tényleg okozhat visszafordíthatatlan merevedési zavart illetve más szerveket is károsíthat?
Ezt írta ugyanis nekem egy pszichiátriai beteg fórumtársam egy fórumon... Igazából a merevedési zavarban igaza lehet, mert azt már tapasztalom egy jó ideje... Bár masztizni - még - tudok, és elélvezni is, de most attól kezdtem nagyon félni, hogy lehet, hogy előbb-utóbb már ez sem fog menni (mármint a maszti és az elélvezés)... Ez igazából azért lenne nagy baj, mert nagyon súlyosan OCD-s (is) vagyok (erre szedem egyébként főleg az anafranilt), és ez az egyik LEGNAGYOBB OCD-m, hogy valami bajom lesz attól, ha elkezdek masztizni, de nem tudom befejezni (nem tudok elélvezni)... És ha ez már örökre így fog maradni, akkor nem tudom mi lesz... Akkor még 10x annyi anafranilt kell majd szednem, hogy tudjak (viszonylag) normális életet élni...?
Egyébként több mint 20 éve szedem már az anafranilt, reggel 75 mg-ot és este 75 mg-ot, és az eddigi legrosszabb mellékhatása a székrekedés (ez is az én kérdésem volt anno):
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
#3: 20 év, nem 30... És azért nem voltam régebben gyakorlatilag szinte impotens (kész csoda hogy még elélvezni el tudok, de az is már csak 'fizikálisan' történik, élvezet már nem sok van benne, mondhatni szinte semmi)... Szóval ez még romolhat tovább... Vagy mégsem...?
OCD-re szedem főleg, sok más gyógyszert is szedek még mellé, elég sokféle mentális bajom van, súlyosak, és autista is vagyok... DE!!! 5 éve már dolgozok, otthonról (mert csak úgy tudok), ez szerintem mindenképpen haladás (ha más nem is)...
Ja és TB-sen járok pszichiáterhez, ott meg ez a legegyszerűbb, hogy csak tömnek folyamatosan gyógyszerekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!