Van itt olyan aki félt a férfiaktól de már tudta magát kezeltetni?
Figyelt kérdés
Láttam pár ilyen kérdést szóval gondolom hogy nem vagyok egyedül.aug. 10. 19:20
11/16 A kérdező kommentje:
Jártam már pszichológusnal de nem tudott segíteni
Apámmal nem állunk közel egymáshoz, de nem rossz a kapcsolatunk. Vele se szeretek egyedül lenni sokáig, pedig tényleg nem bántott se engem se anyámat.
aug. 10. 21:13
12/16 anonim válasza:
Egészen pontosan mitől félsz ha egy férfivel állsz szemben?
Hogy megpróbál dominanciát gyakorolni? Ebben az esetben egy lúzerrel van dolgod, mert ezt a játszmát valamire való férfiak egymás között folytatják.
Hogy erőszakos lesz? Annak azért elég egyértelmű előjelei vannak ha nem valami ritka neurológiai betegségben szenvedő embert fogsz ki, de akkor nőben is létezhet ilyen.
A lényeg hogy próbáld meg kicsit jobban körulírni mi olyan félelmetes bennünk hátha úgy jobban tudunk segíteni. Én meg a cigányoktól félek ha ez vígasztal.
13/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom körül írni. Egyszerűen rosszul érzem magam körülöttük, nincs ok.
aug. 10. 23:23
14/16 anonim válasza:
Akkor ezzel nem lehet mit kezdeni. Ha nincs oka akkor megoldása sincs.
15/16 A kérdező kommentje:
Lehet,eddig is megoldottam valahogy ezután is menni fog. Mások rosszabb helyzetben vannak és bologok.
aug. 10. 23:41
16/16 anonim válasza:
En a rosszarcu videki fideSS-szavazoktol felek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!