Aki vagdossa magát, miért teszi?
Valóban.
Tudod, a fizikai fájdalom erősebb a lelkinél. Akik ezt teszik nem feltétlenül akarnak meghalni, csak már nem bírják a sok lelki fájdalmat. Így levezetik azt.
Sajnos tapasztalatból írom.
En mar nem emlekszem pontosan de elegge lementem lelkileg. Most/mar nem vagdosom magam, neha ramjon az a... nemtom hogy hivjam, ilyen amikor csikizik a labad erzes na ez most hulye hasonlat, de nevetes nelkul. Es berendul a testem is, csak az a gond, hogy mar szetvagtam mindenhol, hova vagjak, ketto nincs otthon a felszerelesem, hogy a verzest es a sepsist megelozzem, hosszu tavon hos voltam. Kimozdulni semmi kedvem, vagdosni akarom magam, de nincs nagyjabol mivel amivel tenyleg lehet vagy akarok.
Na mindegy lenyeg a lenyeg, nem emlekszem konkretan miert jott a mert. Ittam is, nem keveset. Most nem mondom hol vagdostam magam, de nem nemiszerv. Hat ha tippelnek a duh. Duh magamra, az eletemre, elegem volt/van, semmi megoldas, turnom lehet csak, kinek lenne ez fair? Meg toleralhato egy eleten at? Alig tudsz dolgozni, alig lehet parkapcsolatod, alig funkcionalsz.. gondolom jottek jottek a hulyesegek az eletben, duhos lettem masra, magamra mert szerintem en voltam a hulye hogy a masik okol azt hittem. Csaladi zaklatas, semmire kello vagyok, lusta, elvarok mindent, mire vagyok jo meg ilyenek ami reszben igaz mert hat nezzek magamra. Mit csinalok? na mindegy lehetne sorolni de latod ilyenek. Most mar gyogyszereket szedek amik teljesen elviszik magukkal az erzeseimet, jo mellekhatas, hogy elfelejtem miert lettem ideges, amnezias lettem tole, es hangulatom is semleges, "satan" gyogyszereket szedek amik masok szerint "mergeznek" gondolom aki ismeri az tudja mi, venykotelesek persze. De magas dozis, 0,5mg-tol valaki alszik 2 napig, en 0.5mg-tol befingok egy picit. A masik panikosoknak van. egy szonak is szaz a vege, ezert amit irtam. De egy dologra emlekszem es igazam is van jelenleg "ezt nem lehet igy folytatni se igy se mashogy mert ez vegig velem marad hiaba a mottok tomkelege" ezt ertsd ugy ahogy akarod.
Mikor csináltam, azért csináltam, hogy egyrészt addig se arra gondolok, ami miatt szenvedek, hanem pl el kell látni a sebet, be kell kötni, stb. Másrészt meg ha bűntudatom volt valami miatt, vagy szégyent éreztem, akkor ezáltal megbüntettem magam, nem is a fájdalommal, hanem hogy örökre ott lesz a helye és rohadjak meg, gyűlöltem magam. Évek óta nem csinálom, helyette viszont alkoholista lettem - ugyanezen okokból - és igazából ez sokkal rosszabb. Károsabb az egészségre, drága, sokkal nagyobb (negatív) hatással van az élet minden területére.
33F
3 vagyok
elfelejtettem kiegesziteni, amikor nem tudtam nyugodt lenni, akkor is csinaltam, mert az biologiai okok miatt kibocsat hormonokat, minel melyebbre mesz. De ne. nekem egy barna muteti hegem van mai napig pedig mar 2 eve tortent. Mar feheredik, de eszmeletlen lassan. A tobbi csillog villog feheren furdes utan. Es kb negyedevente furdok. Borotvalkozas utan csak a szor mosom le, es ugy latszanak, hogy azt ne akard. Strandon meg ilyenek nekem tilos. kipuposodnak meg minden. nagyon eszreveheto - nalam. mert a legtobb vagas az feherre gyogyul hamar/lassan. a nagyon melyek mint az egyik ami az enyem bevallom semmit nem ereztem ugy be voltam csiccsentve, huztam egyet aztan kis csikkent indul. aztan verzett, aztan picit kinyilt mondom oke szokott ilyen lenni, aztan tovabb es tovabb es mondtam "mi a f*sz mi ez" - ezt becsiccsentve. szerencsere (vagy nem) egy "zsiros" helyre vagtam, ahol izom sincs szinte, ideg fix van, de az is melyen. de kozel lehettem.
6
ezert kell egy-ket 10 000-ret nyomni a dokika ele, hidd el, felir akar rivotril 2mg 100x-ost is 2 dobozzal, 2 xanax melle. Persze olyat keress akinek nincs asszisztense. Nekem pont ilyenekre van tartalekom, ha elmegy szabira, akkor van hat.. mint a spajzban, hogy ne aggodjak, es rafinaltan csinaljak ugye. Szabi pentektol 2 hetig pentekig, szoval kb 2 het + 4 nap, majdnem 3 het. Es nem felhivni. Havonta kell gyogyszer, helyettes szarik bele lehet ott sincs hanem makos gubazik egesz nap, o dontene, esetleg elerhetetlen, es megkerdojelezheto gyogyszereket szedsz, akkor nem is akar felelosseget vallani, nalam volt ilyen. foorvos altal felirt receptek mar evek ota, adjunktus (foorvos alatti, atnezi a korelozmenyedet, akkor sem hiszi el) nem irja fel mert nem vallalta a felelosseget, a masik amikor o is szabin volt, de mar nagy kerdes ki van szabin ki nem egyebkent, a masik szinten adjunktus nem irta fel csak az egyiket, akkor a masik miert irta fel meg anno majdnem az egeszet. Na mindegy. Dokellonak kezebe nyomtam 10-est, felirt dupla adagot mert szabin volt, mondtam es ez igy nem fair. Ezert kertem duplat, hogy ilyen van megint ad hoc dolog, legyen tartalek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!