Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hétvégén hol tudok feliratni...

Hétvégén hol tudok feliratni nyugtatót (xanax)?

Figyelt kérdés
Sürgős lenne! Járok rendszeresen pszichiátriai kezelésre/pszichiáterhez, de csak hétfőn lesz bent az orvosom. Háziorvos sincs hétvégén.

2024. aug. 10. 06:30
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Ha elmész az ügyeletre a papíroddal, amin rajta van, hogy szeded, talán kiírják.
2024. aug. 10. 07:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
De egyébként a járok rendszeresen és a nincs gyógyszered erősen üti egymást.
2024. aug. 10. 07:05
 3/10 A kérdező kommentje:
Mert nyugtatót nem szedek. Csak antidepresszánst, hangulatstabilizálót, szorongásoldót. De most kevés.
2024. aug. 10. 07:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem fogják kiírni. Nem is baj.

Nem véletlenül van úgy beállítva a gyógyszered, ahogy be van.

Inkább azt iktasd ki, ami miatt ideges lettél.

2024. aug. 10. 07:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Így az ügyeleten se fognak neked felírni
2024. aug. 10. 09:24
 6/10 A kérdező kommentje:
Mindegy azért megpróbálom. Most tényleg nagyon kell.
2024. aug. 10. 09:52
 7/10 anonim ***** válasza:
36%
nem kell papir, eleg erecept. azt kesz.
2024. aug. 10. 10:45
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen de ki ír fel ereceptet?
2024. aug. 10. 11:52
 9/10 A kérdező kommentje:
Mindegy, végülis megoldottam másképp.
2024. aug. 10. 11:53
 10/10 anonim ***** válasza:
24%

hat ha doki elobb nem irt fel ereceptet tobbet akkor valoban nem tudsz, normalis esetben ha tudod elore megy 3 hetes szabira, akkor nem hiszem, hogy nagy keres dupla adagot kerni, pl szivbeteg idosekkel mi van?

Volt alkalom amikor maganban felirt papiros receptet, gyogy.tarban volt egy kis gond, hogy a betegellatasi esemenyi szamat nem irta be (naploszam). Felhivtam pszich.tert, kimentem a receptel, aztan neztem kamerakat, hogy mi van ha valami van, kocsi mogott este aztan mondta mit csinaljak (illegal mar ugye), a receptre en irtam be amit mondott teloban.

Igy mostmar (erdekes modon) elfogadtak. Egy tipp lehet, kozelben van egy haziorvos, es azt hittek, hogy ilyen hamar megtettem az utat mert ismerik a kornyeket, ami teljesen elkepzelheto, mert az ut es a haziorvos rendelo kozotti ut relative rovid. Oda-vissza elkepzelhetonek tarthattak az idot, holott a gyogy.tar elott szo szerint irtam meg egy kocsi mogott, elottem bokor, teloban beszelve a pszich.terrel.

Hat Magyarorszag. Ja poen, kozom sincs a haziorvoshoz.

2024. aug. 10. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!