Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mióta fogytam azóta érdekelnek...

Mióta fogytam azóta érdekelnek a lányok, de ezt én nem akarom, de hízni sem, mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Legszívesebben brómot innék ahogy a szovjet katonák tették annak idején. Viszont nem mérgezném magam, a problémám az, hogy én egy nagyon kövér 130 kilós ember voltam, sosem volt senkim, nem is vágytam rá, nem is mozdult meg semmi sehol 14 éves korom óta, én mint kövér éltem, ez volt a személyiségem, mindig kinevettem a embereket ha súlyról beszéltek. pl egy 50 éves manus mondtam ,hogy 78 kiló volt, én rávágtam, hogy " hahaaahhaaa én általános 5. osztályosan voltam 85kg. Akkor mindent megettem, egy konyhamalac voltam, evő versenyeket nyertem, volt, hogy pincérek néztek, hogy egy családi pizzát megettem, 25 mekis buresz volt a rekordom a mekibe, csak úgy beültem egy kollégámmal és ettünk, csak nézek a srác, én meg kacsintottam, hogy " akkor kipróbáljuk az új gyrosost??"

Csak februárban olyan történt ami teljesen padlóra tett, ételintoleranciám lett, és 10+ alkalommal kell wc-re menni ha glutént,tejet, búzát, lisztet, kazeint, tojást eszek. Ez engem nagyon hazavágott mentálisan, eddig egy boldog ember voltam, szégyenként fogtam és a mai napig fogom fel, hogy nekem néznem kell az ételek összetevőit, 2 hónapig ki sem mozdultam otthonról csak boltba mentem és az eddigi mosoly eltűnt, mekibe hazajártam, pizzafutárok " hello, milyen pizzát kérsz Tomi? " formában vették fel a telefont. El kellett mesélni mi történt mert a pizzafutár írt viberen, hogy mi van velem. Ha hiszitek ha nem.

De a legszörnyűbb az volt, amit a kérdésben is írtam, mivel most ilyen legelős életformát folytatok fogytam 15 kilót és olvastam, hogy nagyon sok kövér ember tapasztalta azt, hogy visszatér a alsógatyába az élet, eddig úgy voltam vele, hogy kibírom, de ma mentem autóval és néztem egy csajt aztán megjegyeztem, hogy " aztaaa ". Ekkor félre is kellett állnom és visszahallgatni a fedélzeti kamerát, hogy tényleg ez volt-e és igen. Egyszerűen az van, hogy beszélgetnék nőkkel, konkrétan ma el akartam menni társaságba hátha megszólítok csajt. Pedig egy kövér ember aki vagyok, az aki én vagyok ilyet nem tesz mert tudja, hogy társadalom úgy vélekedik róla, hogy buta, büdös és egy emberi hulladék. Most jogosan vagy sem, de én így fogom fel és eddig az ég világon semmi bajom nem volt, eddig. Még mindig ám kövér vagyok, ezt nem fogom fel.

Mit lehetne tenni, hogy ne legyek ilyen mentálisan és hormonilag?

aug. 9. 19:14
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Pszichológus
aug. 9. 19:36
 2/8 anonim ***** válasza:
58%

A dagadtsággal boldogság is eltünt...

Probálj szépséget találni a soványságban.

Ha nem jón be még mindig ott a bróm.

aug. 9. 20:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Fogyj le és csajozz, az eddigi életviteled nem volt fenntartható.

Taka to gym.

aug. 9. 20:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyiket sem szeretném. Attól félek, hogy még jobban fogom nézni a nőket. Sajnálom őket mert ha én lennék ők akkor kellemetlenül érezném magam, hogy magam fajták is legeltetik a szemük rajtam. Értitek remélem.
aug. 9. 20:53
 5/8 anonim ***** válasza:
45%

Nem igazán. A csajom szereti ha nézik,azt mondja,hogy nem azért nezki jól,hogy nevegyék észre.

(tesz is érte,heti 10órát edz)

Kövér csajok sem okésak?

aug. 11. 13:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
És valaki megtiltotta, hogy 115 kg-ról még tovább fogyj és mondjuk mondjuk tételezzük fel, 80 kg lennél és jobban néznél ki? Egyébként hány cm magas vagy?
aug. 11. 13:47
 7/8 A kérdező kommentje:

168 cm.

Amúgy mindegy, mindenkit megnézek, sajnos.. Ha visszaszerzem a súlyom akkor nem lesz baj, ismét nem mozogna a pisilő csak pisikor.

aug. 11. 19:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos?
aug. 12. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!