Semmihez nincs kedvem. Mással is volt mar ilyen?
Figyelt kérdés
Nincs kedvem semmihez. Egesznap fekudni aludni akarok. Nem erdekel semmi. Dolgozni sincs mar kedvem tappenzen vagyok. Csajozni sincs kedvem. Jatszani se gepen. Nincs jo hangulatom es allandoan faradt vagyok.
Ez lenne az ugynevezett depresszio?
aug. 9. 10:55
1/6 anonim válasza:
Ha gondolod írj nyugodtan. Én is ilyen helyzetben vagyok sajnos, tudom milyen rossz.
2/6 anonim válasza:
Kb ebből áll az életem amióta gyerekem van
3/6 A kérdező kommentje:
Nincs kedvem igazan beszelgetni. Nekem tippekre lenne szuksegem mit tegyek igazabol. Olyantol aki pozitiv vidam stb hogy hogyan csinaljak.
aug. 9. 12:58
4/6 anonim válasza:
Nekem az vált be, hogy kiszakadok. Rohadtul nehéz, tudom, mert minden télen végig ez van velem. De amikor beüt az "eh" akkor összekapsrom magam és lemegyek sétálni. Vagy kaja rendelés helyett főzök valami egyszerűbb kajat magamnak. Meg a kreatív hobbik is jók, én köveket festek, kikapcsol es kevésbe jar a fejemben, hogy meg akarok halni.
Emellett egy pszichológust is érdemes lenne keresni
5/6 A kérdező kommentje:
Az osszes orvosi meg gyogyaszati alternativat kiprobaltam mar
aug. 9. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!