Ha psziciáter kezel anorexiával az tényleg bekerül a papírjaidba és megbélyegeznek?
Kérdező: 2 hónap nagyon kevés idő ahhoz, hogy valaki lelkileg helyre jöjjön.
Amit írsz, az nagyon messze áll a valóságtól, sajnos.
Az anorexia súlyos betegség.
Amikor először kerültem orvoshoz az anorexia miatt, akkor 169 cm voltam és 53 kg. Az hogy most nem súlyos az állapota, az nem jelenti azt, hogy az anorexia nem egy iszonyat súlyos betegség. Belszövi magát az összes gonolatba, mindent megmérgez és ha nincs már az elején igazán jól megfogva, akkor lehet belőle az, mint nálam. 2 év után már 171cm és 37 kg voltam. És nem egyenesen lefelé ment a súlyom. Voltak okés időszakok, de aztán mindig visszatért a betegésg és egyre lejjebb mentem. Úgyhogy érdemes komolyan venni, és nagyon jó, hogy a szüleitek a legelső jeleknél felfigyeltek.
Nekem van diagnózisom és soha nem hátráltatott semmiben, sem továbbtanulásban, sem munkában. Az mr sokkal inkább, amikor a környezetem látott kb élő-hlottként. Na ott kaptam bélyegeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!