Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy éljek így?

Hogy éljek így?

Figyelt kérdés
Még kamaszkoromban valaki megjosolta az életem. A sok rossz, betegségek bekovetkeztek. Tudom hogy semmi értelme az egésznek a továbbiakban és már amikor hallottam akkor is azon gondolkodtam hogy öngyilkos leszek.
aug. 3. 06:33
 1/3 BlackSword ***** válasza:
67%
Megjósolta... az vagány... na akkor én is jóslok neked: ma este el fog sötétedni az ég, eljön Szeléné birodalma, de a hanyatlása is be fog következni és gyözni fog a fény, a világosság... az emberek felkelnek és mindenki teszi, amit tennie kell...
aug. 3. 06:51
 2/3 anonim ***** válasza:
65%
Valójában az itt gyakorizó emberek életét én is meg tudom jósolni. Szinte 99%-ra.
aug. 3. 06:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Miért és most mennyi vagy?

Mi jött be belőle.

Amúgy élj úgy mintha haldokolnál.

Extrém sportok, buli, csajozás minden..

Én nem tettem, 25 éve élőhalott vagyok. Vegetálok mint egy cserepes növény az élet pedig elment mellettem

aug. 4. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!