Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nincs semmi esélyem hogy...

Nincs semmi esélyem hogy normális életet éljek?

Figyelt kérdés

Nem szeretek panaszkodni de úgy érzem akármit teszek az nem elég.

Szorongás ês őnbizalommal hiány miatt nem tudok normális emberi kapcsolatokat kiépíteni nem volt még soha barátnőm pedig volt több nagyon kedves nő is aki egyértelműen kedvezményezett is de később túlságosan zárkózott lettem velük és mindig azt mondtam magamnak hogy ha meglássa hogy nincs rendben nálam valami akkor egyből nem kellek neki .

Járok hobbikra de mindenki furcsának tart így ott se nagyon tudok érvényesülni ennek ellenére próbálkozók .

Sokat dolgozok 12 óra heti 5 nap sok ember között de ott is sokan lenéznek még piszkálnak másokat még mintha kedvelnének és szeretnének beszélgetni de hiába szeretnék én is sokszor túl zárkózottan viselkedek.

Voltam pszichológusnális ott egy kiégett beképzelt nőt kaptam Akinek esze ágában se volt segíteni nem is értem egyáltalán miért dolgozik ott ,hallotam azt is hogy mindenki más is utálja szónélkül lemondják időpontokat és nem mennek többet hozzá .

Az egészségem se legjobb mostanában, elmúlt 6 hopaból több mint 2-tőt táppénzen voltam meg kórházba néhány napot és állandó fájdalmaim vannak ami végre kezdenek javulni és talán rendbe jönni ( műtét után idegrendszeri és érrendszeri szövődmények )

Van más is aki ilyen helyzetben van (szorongás) Ha igen nektek mi segített?

Anótalkon kívül még lehet máshol beszélgetni interneten?

2023. máj. 4. 07:54
 1/5 A kérdező kommentje:
Volt pszichológusnális felmérni nincs e valami mentális betegségem (figyelem zavar stb) 3*2 óra teszt írás után azt mondta nincs
2023. máj. 4. 07:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Valószinű ideggyenge vagy, ezért kellene szedned B vitamin komplexumot abból is a forte erősebbiket, Gyógyszertárban kapható! Esténként iszogathatnál Citromfű teát jó idegerösitő, enyhén nyugtat. Fontos, hogy kimozduljál, menjél kirándulni.
2023. máj. 4. 12:33
 3/5 anonim ***** válasza:
55%

hogy ha meglássa hogy nincs rendben nálam valami akkor egyből nem kellek neki - ha meglátja...

De mit kellene meglátnia, mi nem stimmel nálad?

Ilyen esetben úgy kellene elkezdeni a lányokkal ismerkedni, mintha csak barátkozni akarnál velük, csak beszélgetés szintjén, aztán ha valamelyik jobban bejön, ill. kevésbé feszengsz a közelében, akkor azt hívd el egy-két kirándulásra, remélhetőleg szeret kirándulni, ott még fesztelenebbül lehettek együtt.

2023. máj. 5. 10:57
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
nekem sok lány barátom volt, akikkel jót szexeltünk, mégis szorongó alkat vagyok. le kell küzdeni a gátlásokat.
2023. máj. 6. 12:43
 5/5 anonim ***** válasza:
chat.hu
2023. szept. 9. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!