Miért lehet az hogy minden fajta pszichiátriai gyógyszert szedek max dózisban szinte, mégsem múlik a szorongás? (Scippa 20 mg, Helex SR 2 mg, Quetiapin 800 mg, Rxulti 3 mg, Depakin 600 mg)
Hogy lehet ennyiféle gyógyszert szedni? Jézusom...
Én egyet szedek, de még az is sok. Ráadásul nem is használ. De mellékhatása az van bőven. (Escitil)
Szerintem ennyifajta gyógyszer kinyírja a szervezetet...
Ismerősömnek pár nap-hét alatt az összeset abba kellett hagynia, mert szinte leállt a szervezete.
Kérdező!
Biztos vagy abban,hogy a problémádra a gyógyszer a megoldás? Milyen fajta szorongásod van?
5
Bipoláris vagyok, igen, ennyi féle gyógyszert kell szednem. Azért mert te nem szedsz ennyit, azért még vannak, akik kénytelenek ennyit szedni. Nem jókedvemben csinálom én sem.
8!
Félreérted. Nem rosszindulatúan kérdeztem. Csak őszinte megdöbbenéssel.
Sajnálom, hogy ennyi gyógyszert kell szedned!!
9
Bocsánat, tényleg "kissé" agresszíven reagáltam.
Igen, a skizofréneknek és a bipolárisoknak jó sok gyógyszert kell sajna szedniük.
A kérdezőnek vélhetően nem a szorongás az alapbetegsége, mert akkor nem kéne ennyi gyógyszert szednie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!