Hirtelen agressziv, rossz gondolatok kezdek gyotorni es szorongok nagyon, mit lehet tenni es mitol van ez?
Figyelt kérdés
Nagyon szorongok es jar az agyam hogy miert jonnek agressziv gondolatok amikor nem tudnek senkit bantani foleg nem a szeretteimet.. szorongok nagyon, es mostmar felek meg alkoholt inni is a baratokkal hogy mi van ha valami rossz dolgot csinalok amit persze soha nem tudnek megcsinalni.. de meg is jar az agyam.. van amikor jol vagyok s van amikor mint most is ugy el kap, hogy erzem sirnom kell.. nem ertem 23 evesen, hogy lehetnek ilyen.. mar szorongok mindentol amire gondolok, hogy en most rossz ember vagyok, szornyeteg vagyok/leszek es ilyen hulyesegek..júl. 31. 19:12
1/5 A kérdező kommentje:
Kezdtek* ilyenek*
júl. 31. 19:13
2/5 anonim válasza:
Szerintem menj el futni! Elfáradsz, lepörögsz.
Nincs veled semmi gond, nyugi! Milyen munkahelyen dolgozol? Nem lehet, hogy túl sok energiád marad, nem tudsz kellően elfáradni fizikailag?!
3/5 anonim válasza:
Szia. Pár éve ugyan ezzel küzdtem. Ha rám írsz privátban, elmesélem én hogyan értettem meg hogy mi történik velem...Nem volt könnyű időszak...
4/5 A kérdező kommentje:
Melom es az eletem is olyan, hogy minden hulyesegre van idom es soksz agyalni hulyesegeken, sokszor erzem maganyosan magam, mert a csaladi korulmenyek sem olyan mint a normal embereknek es a haverokkal pedig nem tudok mindennap egyutt lenni, mert ok egesznap dolgoznak stb stb es igy sokszor az sincs mit csinaljak, kondi es ennyi
júl. 31. 21:12
5/5 A kérdező kommentje:
Sokat* bocsanat a helyesirasokert
júl. 31. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!