Szoronganék? Vagy mik lehetnek ezek a tünetek?
Figyelt kérdés
Véletlenszerű helyzetekben néha rám tör az idegesség/aggódás. Az időpontok változóak. Van, hogy naponta egyszer, néha többször, máskor egy hétig semmi. Úgy néz ki, hogy remeg a gyomrom, mintha félnék vagy izgulnék és aggódás szerű érzés tölt el, de valójában nem aggódok semmin. Ritkán az egész testemben érzem a remegés. Pár hónapja tűnt fel. Általában nem tart sokáig, de egyszer fél napig így voltam.
Konkrét példát is tudok mondani, ami ma történt. Munkában mentem ebédelni és ekkor jött elő ez az érzés. Kb. 1 óra alatt el is múlt. De tudatosan egyáltalán nem aggódtam semmin.
2024. júl. 30. 18:51
2/4 A kérdező kommentje:
Enyhe pánikroham lehetséges, de eddig sosem volt erős ez az érzés. Ugyanakkor lehetséges, hogy depressziós vagyok. Legalábbis a tünetei meg vannak.
2024. júl. 30. 21:11
3/4 anonim válasza:
Ajánlom keress fel szakembert, első körben pszichológust.
4/4 A kérdező kommentje:
Az lesz.
2024. júl. 30. 21:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!