Drogfüggő családtagot hogyan lehet eltávolítani a lakásból?
Bejelentve nincs, mentális terrorban tartja a legszűkebb környezetét.
A berendezési tárgyakat gyakorlatilag megsemmisítette maga körül és irtózatos bűz és mocsok, rendetlenség veszi körül.
Üvöltözik, néha sikítozik, torz hangon vartyog, tör zúz ha olyan hangulata van.
A pénzt konkrétan lopja a vásárlásra.
Benn van a lakásban.
Elvitetni mentővel pszichiátriára lehet?
És ha ellenáll/persze hogy ellenállna/ rendőrt is kell hívni?
Vagy mit lehet tenni?

Ha legkozelebb rajon a roham, hivni a mentoket es a rendorseget, valamelyik majd elviszi. Nem relevans, hogy novenyi eredetu. fu!!! :-D lehet az barmi: mariska, hernyo, weed, skunk, crack cocain, spice, magic mushrom... Tudatmodosito mind. ;-)
Majd nem engedni vissza a lakasba: zarcsere. Ha megint bezizzen es megis odamegy balhezni, ujra ugyanezek a korok. ;-)

Én szerintem azzal ne is próbálkoz ,hogy te magad küldöd el ,mert abból ellenálás lesz a vége.
Én szerintem hívd a rendőröket vitesd el velük.
Azok az örsön megáldják utána ,majd lesz vele valami.
Ha van neki esze akkor önként bemegy a pszichátriába ,ha nincs akkor egy újabb hajléktalannal lesz több a város.
De a lényeg az ,hogy megszabadúltál tőle.

12-es
Kieg:
Valószínűleg a mentősök ellen is ellenálni fog a leírásból itélve emiatt ne őket hívd őket ,mert ők nem fognak tudni vele mit kezdeni!
Egyből hívd a rendőröket!
És kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!