Mitől van a zuhanásérzés, hogy lehet eltávolítani vagy gyógyítani, általában napközben jön elő egy helyben állva, de mozgás közben már nem, mitől lehet???
Figyelt kérdés
2021. szept. 25. 19:25
1/15 A kérdező kommentje:
A kérdés adott, napközben zuhanásérzést érzek és úgy érzem elveszítem a kontrollt, szédüléssel is jár, de a munkámat attól még tudom csinálni, csak nagyon megnehezít.
2021. szept. 25. 19:26
2/15 anonim válasza:
Vérnyomásodat méregesd, lehet lemegy és attól van
3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm majd megnézem, más egyébtől lehet?
2021. szept. 25. 19:33
4/15 anonim válasza:
Lehet egyensúly zavar. Akkor kellene egy fülészeti, valamint neurológiai kivizsgálás.
5/15 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy valamikor 1-2 órán keresztül is "kísért ez" és nem tudom hogy oldjam meg, félek, hogy összeesek egyszer munka közben...
2021. szept. 26. 01:09
6/15 anonim válasza:
Vérnyomásod leesik. Ettől van az ájulásérzet.
7/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem attól, ma megmérték a vérnyomásomat, semmi gond nem volt vele, pedig akkor is szédültem, zuhanásérzésem volt. Majd megmérték a cukromat is, az is jó, tehát a gyógyszertől lehet, amit szedek, mert pánikbeteg vagyok, de eddig nem volt ilyen melléhatása 1 év alatt...
2021. szept. 27. 17:17
8/15 A kérdező kommentje:
Vagyis ennyire rossz mellékhatása nem volt még, volt ezelőtt is zuhanásérzésem meg ájulásérzésem, de nem ennyire.
2021. szept. 27. 18:00
10/15 A kérdező kommentje:
Ittam ma kávét 2x is meg 3 energiaitalokat mégis ugyanúgy előjön.
2021. szept. 27. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!