Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy női terapeutánál miért...

Egy női terapeutánál miért érzek egy hatalmas nagy gátat, hogy arról beszéljek, hogy már fizettem szexért?

Figyelt kérdés

Igazából, nagyon nem az a figura vagyok aki ezekért fizet, ezt az egyik meg is jegyezte, de voltam már annyira kbszott magányos, hogy ezt láttam, csak megoldásnak átmenetileg

...Inkább valamit kitalálok, hogy nem azt mondom, hogy fizettem érte, hanem, valami szintén menekülési viselkedést, de nem ezt

Ez kisebbíti a terápia hasznosságát?

Kellene erről mégis beszélnem, elég nagy tabu téma ez szerintem?

2024. júl. 22. 07:43
 1/7 A kérdező kommentje:
30F, nem volt még komoly kapcsolatom, csak rövid, komolytalanok, és az is csak párévente 1x
2024. júl. 22. 07:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert cikinek érzed. Nem bonyolult...
2024. júl. 22. 07:47
 3/7 A kérdező kommentje:
De mit kéne ezzel kezdenem, beszélni róla simán?
2024. júl. 22. 08:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Sokszor az ilyen elfojtott dolgok okozzák a pszichés problémákat.
2024. júl. 22. 08:33
 5/7 anonim ***** válasza:
61%
Ha a prosti előtt nem voltál szégyenlős, akkor nem értem, hogy a pszichológus előtt miért igen. Ha ott csak megjátszod a menő arcot, akkor az a terápia nem sokat érhet.
2024. júl. 22. 08:35
 6/7 A kérdező kommentje:

nem az a gond, hogy nem áll fel a farkam meg ilyenek, hanem pl. a szociális következményei annak, ha későn veszted el... és, hogy még ha sikerült is elveszteni 25 évesen, az is nagyon késői szerintem, és emiatt lenézve éreztem magam stb..

mintha a szex körül lennének elfojtásaim otthonról, nem tudom hogyan lehetne erről megszabadulni

2024. júl. 22. 08:48
 7/7 A kérdező kommentje:

és 25 éves koromtól 30 évesig nem volt semmi action.. csak 30 évesen prostival, aztán utána megint sikerült szexelni nem-fizetett módon, lehet ebben a prosti segített, hogy lazább voltam ez miatt vagy nem tudom

lehet, hogy megint prostihoz kellene mennem, hogy megint lazább legyek

2024. júl. 22. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!