Hogyan akadályozzam meg a hatalmas kimerültséget “pörgető antipszichotikum” gyógyszeren? 17/fiú
17 éves vagyok, arisppát (aripiprazol) szedek kb két hete, ami egy olyan antipszichotikum ami elvileg felpörgeti az embert, nemtom ez igaz-e de engem tutira pörget, éberebb vagyok tőle, kevésbé vagyok álmos, sok erőm van pl. éjjel 4kor is táncolok.
Mit tudok tenni, hogy a szervezetem ne merüljön ki annyira?
Most vasárnap már annyira ki voltam merülve, hogy egész nap csak feküdni tudtam az ágyban. Előtte persze 4-6 órákat aludtam egy hétig, reggel kb 4kor minden nap felébredek és nem tudok visszaaludni, szóval pl elkezdek táncolgatni vagy ilyesmi és tökre tele vagyok erővel.
Nagyon fura ez az egész, ez a hihetetlen energia szerintetek normális?
Illetve a félreértések elkerülése végett, “borderline személyiségzavarra hajazó serdülőkori emocionális zavarra” szedem az arisppát/aripiprazolt.
Már leálltam a riszperidonnal. Tegnap vettem be az utsó szemet.
Nem vezet jóra?:-(((
Kerdezo. A sokadik kerdesed ugyanarrol es itt csodalkozol, h nem vezet jora??? Ne rohogtess.
Meg azt a kis informaciomorzsat ezuttal kihagytad, h tobbszoroset szeded be a felirt adagnak.
Oke, masikat.
De a tobbi helyen is megkaptad, h nem lesz jo vege. Most meg csodalkozol rajta.
Mennyit irt fel a doki, mikor kene szedned es ehhez kepest mennyit szedsz es mikor? Az eredeti adagnak milyen hatasa van?
Ugye alkohol offos.
Ha reggel beveszed a 10-et, este is porogsz meg?
Naponta megkerded ezt két-három különböző formában kiírva!
Miért? Mi itt nem tudunk segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!