Veletek volt már olyan érzés, hogy meg akartál halni,véget akartál vetni az életednek, de soha nem tennéd meg a szeretteid miatt? És emiatt te szenvedsz? Mert ha megteszed nyilván egy önző figyelemhiányos vakarcs leszel minden ember szemében.
Sokszor.
De igazából nem is tudnám megtenni, ezek csak alkalmi mélypontok. Aki igazán meg akarja tenni, az olyankor már nem gondol a szeretteire.
"Veletek volt már olyan érzés, hogy meg akartál halni,véget akartál vetni az életednek, de soha nem tennéd meg a szeretteid miatt?"
Igen.
"Mert ha megteszed nyilván egy önző figyelemhiányos vakarcs leszel minden ember szemében."
Nem gondoltam így. Beláttam, hogy komoly probléma, hogy ilyen gondolataim vannak, ezért elmentem pszichológushoz, aki segített rendbeszedni.
11 éves korom óta ebben vagyok, a szüleim miatt nem merem megtenni mert nagyon szeretnek engem és csak én vagyok nekik.
Én inkább már elkezdtem passzív módokat választani mint pl. éheztetés + napi 1 doboz cigi tartósan. Egyszer majd csak elrákosodom.
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!