Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mirzaten szedése közben,milyen...

Apiopi kérdése:

Mirzaten szedése közben,milyen kezdeti tüneteitek voltak?

Figyelt kérdés

2024. júl. 20. 11:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Készülj az éhségre, és az első pár napban arra, hogy másnap is álmos leszel, nem csak este. Gyakori még a nagyon élènk álmok. Sajnos az éhség és az álmok maradni szoktak, csak a napoközneni fáradtság múlik el

a hozzászokással.

2024. júl. 20. 13:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Kezdjük azzal, hogy egy nagyon jó gyógyszer, én többször is elkezdtem szedni aztán egy-két hónap múlva mindig abbahagytam.

15 mg-vel kezdtem, majd tíz nap múlva 30 mg-vel folytattam, a legutóbbi kúra során 45 mg-ig növeltem; nálam az ingerlékenység, a (könnyen felkapom a vizet effektus, s a na én ezt nem hagyom annyiban viselkedés) voltak azok a tünetek ami miatt végül mindig letettem ezt a gyógyszert. Sokszor megbántottam embereket a kissé talán agresszív, vagy inkább türelmetlen nem is tudom minek nevezzem viselkedés miatt. Nálam ezt idézte mindig elő, a leghosszabb idő legutóbb 4 hónap volt, de aztán eldöntöttem, hogy nem kísérletezem vele tovább.

A legelső kúránál nálam sok mellékhatás előjött; állandó jellegű bódultság, paresztézia, de szerencsére enyhe fokú. Élénk álmok, ezek nekem tetszettek. A szemeim magától megmozdultak néha picit azt hiszem tickelésnek hívják ezt de bocsánat ha nem így van.

Összességében nálam nagyon jó lett volna a hatás, motiválttá is tett, de mivel konfliktusokba keveredtem az általa előidézett türelmetlen, ingerlékeny viselkedés miatt, emiatt nem szedem többé.

Azóta Rexetint szedek amely sokkal elviselhetetlenebb mellékhatásokkal járt az első pár hétben, de mostanra már szerencsére elmúltak.

2024. júl. 20. 14:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2024. júl. 20. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!