Xanax szedése miatti dührohamra van valamilyen másik nyugtató amit lehet szedni? Akár vénynélküli? Vagy valamilyen módszer?
Mióta xanaxot szedek extrém dührohamaim vannak, főleg menszesz előtt.
Az előző fel év jobb volt, mert január óta nem jött meg, de most már vagy 10 napja szenvedek a menszesz előtti hormonoktol és borzalmasan vagyok.
Boltba sem merek menni mert ha esetleg valaki nekem jön véletlenül, vagy beszólnak valamit, nem bírnám…
Ilyenkor a legrosszabb hogy régi veszekedések jönnek vissza amikben nem mondtam ki mindent és most játszódnak le a fejemben újra, van hogy ordítok, van hogy a ruhaimat dobálom de poharat is vágtam már falhoz legrosszabb esetben….
Az öklömet is szoktam a párnába verni…
Ez mind a xanax miatt van, de letenni nem tudom mert kell az alvashoz.
Van erre valamilyen másik nyugtató?
Nagyon nagyon szenvedek
Stimuloton volt az akit kipróbáltam és elképesztő rohamokat kaptam tőle
Azóta nem mernék antidepit szedni
Illetve a másik gyógyszer ami 2 napra kiutott az a yarocen
Szóval egyedül a xanax nem ut ki csak itt van ez a borzasztó duhroham és ptsd amit okozott…
Terápia nekem nem jó
Egyszerűen nem vagyok az élettel kompatibilis
Egyedül vagyok barátok és testvér nélkül, a párkapcsolattól undorodom, munkát nem tudom hogy fogok vallalni ennyi betegséggel
Meg nyilván nem is akarok takarítani sem most főleg nem 40 évesen
Továbbtanulás kizárva, mindig is tanulási nehezsegeim voltak
Örülök hogy az érettségi megvan bár az is minek……
Én sajnos nagyvilagi életről álmodtam mindig dehát nulla eselye van, viszont a szar életet nem akarom
Attól is rettegek hogy hajléktalan leszek
22
Ugyanez, szoszerint. Csak nalam -15 ev. Egyetemrol elkuldtek eredmenyek miatt, erettsegim van, otthon eltartanak mar ki akarnak rugni lassan, munkaba allni nem tudok a mentalis betegsegem miatt. 0 barat, 0 tarsasag, csalad csak becsmerel. De jogosan. Gondolom. Kivulrol tenyleg egy szar alakot lehet latni aki csak azt akarja eltartsak meg ilyenek. En mar megjartam a lehetetlen pszichologusok sorozat utjata, nekem nem segitettek.
Gyogyszerek sem annyira, csak ez a sok nyugtato, hogy "nyugodj ma le", mert annyit tortem, az ajtot betortem, dobaltam cuccokat, ordibaltam, ongy. probalkozasok tomkelege, doki mast nem tudott mit csinalni gondolom csak ugy lenyugtatozni, hogy legalabb eletben maradjak es nyugodjak le, ezert 4mg xanax, 8mg rivotril meg lamotrigine. Ez normal embert ott helyben 10 evre leultet. Egy tiltott mentalis betegsegekrol szolo filmben ezt kerdeztek haverok, csaladtagok, hogy aki sulyosan klinikailag depresszios es nem sima depresszios, vagy bipolaris vagy valami annak melyik a jobb? Ha felemeled a hangulatat, vagy lecsillapitod? Marmint itt igaz, mar szuiciditasrol volt fokent szo, de aki mar itt tart annak tenyleg melyik a jobb.. batoritod, van "menyugtatod" es ezert vagy azert megteszi. Ezt ket szulo kerdezte akinek a fia megolte magat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!