Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez vmi depresszió, vagy mi a...

Ez vmi depresszió, vagy mi a franc?

Figyelt kérdés

Szóval az van mostanában, hogy ürességet érzek magamban. Dühös vagyok az elrontott gyerekkoromra, az emberekre, akiket amugy szeretek, néha pedig gyűlölök. Némely pillantban elfog egy hangulat, ha ránézek egy házra, képre vagy bármire, rossz érzés, ami megpróbál egy teljesen más hangulatba rángatni. Egy csomó dolog értelmetlennek tűnik, mint pl: ha vki megkérdezi hogy vagy? rohadtul nem érdekli, csak látszat az egész, minden csak látszat! Néha valótlan a világ, a hangulatom percről percre váltakozik, vagy szuper, olyankor álmokat szövögetek, boldog vagyok, vagy iszonyat letargikus akkor viszont "szétesik a lelkem",

Néha sajna vagdosom magam, mert emúlasztja az ürességet.

Gyakran sírok, szorongok, félek irreális dolgoktól, pörög az agyab, hülyeségeken. Nem tudok dönteni semmiben, egyszer szépnek találom magam, aztán pedig bűnrondának. Nincs önképem, nemtudom milyen vagyok, minden tulajdonság illik rám (majdnem). Néha elidegenedek magamtól, meg a világtól. Ja és majdnem minden dolgról eszembe jut egy régi emlék, és olyan érzés mintha nem tudnám szétválasztani a múltban történt érzéseimet, a jelenben lévőktől. Mintha összekeverednének, és ilyenkor megzavarodok, és bepánikolok. Elszigeteltnek érzem magam, holott vannak barátaim de vhogy mégis. Mintha senki sem értene, ufó vagyok, vagy nemtom. Nagyon szar, most épp letargiában írok:S Ja és még, hogy iszonyatosan függök másoktól, mindig kell egy támasz aki irányít, mert nem tudom önmagam. GYakran félek h megőrülök, h vmi őrültséget teszek.

Szerintetek mi ez? (16/L)

2010. okt. 31. 18:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Én már rájöttem,hogy ez a világ egy látszat világ(meg szinház)!

Ne légy dühös senkire,és ne is gyűlölj ,mert ezzel csak őt erősited!Tojj le nagy ívben mindenkit és éld a saját életed,tervezd a jövődet hisz fiatal vagy egy csomó lehetőség áll elötted!! Kár lenne elpazarolni ezen fiatal éveidet más emberek k.csögségei miatt! A lényeg,hogy ne légy túl érzékeny a behatásokra(főleg negativ..) és igy egyszerübb lesz élni!!;)

2010. okt. 31. 18:52
 2/13 A kérdező kommentje:
igen gondoltam már rá, és a saját kis világomban élek, de nem tudok nem érzékenyebb lenni. Idegesít a negatív kritika, és megfelelési kényszereim is vannak. ÚGY érzem mindennek tökéletesnek kell lennie, vagy tökéletes minden, vagy legyen szar:S
2010. okt. 31. 18:54
 3/13 anonim ***** válasza:
Ahogy Csernus mondaná: Aztaroh@dtkurv@életbe szedd össze magad b@zmeg és foglalkozz azzal, hogyan fogod eltartani magad és családod 10 év múlva, és felejtsd el ezt a sznob baromkodást, hogy letargiába esel, mert a sírással még senki nem ért el semmit ebben a rohadt életben. Tanulj vagy dolgozz rendesen és legyen belőled ember!!! -vagy: Virág elvtárs mondotta: Hát igen elvtársak, az élet nem egy habostorta.
2010. okt. 31. 19:00
 4/13 anonim ***** válasza:
A negativ kritikával kapcsolatban,elöször is nézd meg hogy kimondja...,másfelöl hogy épitő jellegű e a kritika amit megfogalmaznak Veled szemben!A megfelelési kényszer....,hát ebből egy kicsit lekéne adni,mert ebben hamar kilehet borulni!!Mindenhol meg kell felelni,munkahelyen,otthon,párkapcsolatban,iskolában...,hát kibirja ezt...,de most komolyan?Csak lazán,de precízen és pontosan,nem kell görcsölni,ez az én meglátásom!
2010. okt. 31. 19:04
 5/13 anonim ***** válasza:
Tökéletes ember meg nincs..,ezt felejtsd el!!Mindenkiben lehet hibát találni!
2010. okt. 31. 19:05
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Amugy nézelődtem a neten, és találtam egy pszihés betegséget aminek a neve borderline, és ugyanazok vannak leírva, amit én írtam az előbb!:O
2010. okt. 31. 19:08
 7/13 anonim ***** válasza:
Dehogy van neked borderlineod!!Tini vagy nem tudod magad hova tenni a világban,hisz már gyerek sem vagy,de még felnőtt se,és keresed az utad..,ennyi!Egy jó kis beszélgetés használna Neked!!Amúgy tiniknél abszolút normális úgymond ez a viselkedés v érzés ami most Nálad van!Realizálnod kéne,hogy mit szeretnél az életben elérni,és arra ráfeküdni,és küzdeni érte!Gondolom még tanulsz...
2010. okt. 31. 19:13
 8/13 A kérdező kommentje:
igen tanulok, de sajna fogalmam sincs mi leszek, vagy mi lesz velem. Itt az érettségi is, most szóval nemtudom:S
2010. okt. 31. 19:15
 9/13 anonim ***** válasza:
Egyébként Anyukáddal nem beszélgettél még erről a problémádról?
2010. okt. 31. 19:18
 10/13 anonim ***** válasza:
Akk most a legfontosabb hogy az érettségid jó legyen!!!Utána meg tudsz főiskolára,egyetemre menni!Azt meg hogy melyikre majd eldöntöd!Látod ez is egy cél,nem kell itt bepánikolni,és értelmetlen dolgokon járatni az agyadat!;)
2010. okt. 31. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!